«Ηταν ευτύχημα για την πόλη το ότι καταφέραμε να πάρουμε όλες τις μεγάλες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε, δεν “κόλλησε” καμία, οπότε και ο Δήμος διοικήθηκε, και δουλειά έγινε, και δεδομένων των αναλογιών, κλείνοντας πλέον τη θητεία, το πρόσημο για την διοίκηση Ζέρβα, είναι θετικό στο 100%» επισήμανε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο κ. Πέτρος Λεκάκης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονικης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Λεκάκης υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι με συνθήκες απλής αναλογικής με τις οποίες έγιναν οι προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους με ιδεολογικές, πολιτικές και κοινωνικές διαφορές, έβαλε ως πρώτο μέλημα το καλό της πόλης και δούλεψε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τόνισε ακόμη πως «ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, δικαιούται μία θητεία ακόμη προκειμένου να ολοκληρώσει αυτό το οποίο ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, και τις βάσεις οι οποίες μπήκανε για διάφορα θέματα τα οποία απασχολούν την πόλη».

Ερωτηθείς γιατί οι δημότες να τον ψηφίσουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Πέτρος Λεκάκης ανέφερε:

«Οι συνδημότες μου, τα 13 τελευταία χρόνια, με τιμούν, και με στέλνουνε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Ζω στην πόλη, μεγαλώνω τα παιδιά μου στην πόλη, έχω γνώση του τι γίνεται, από ανατολικά μέχρι δυτικά στον δήμο Θεσσαλονίκης, κι από κει και πέρα, θεωρώ ότι η επόμενη πενταετία, γιατί πλέον θα είναι πενταετής η θητεία, θα είναι τελείως διαφορετική και για την πόλη μας, η οποία έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, και τελείως διαφορετική για τον κόσμο ο οποίος ζει και εργάζεται εδώ».


Ο κ. Λεκάκης τόνισε ακόμη πως για τον δήμο Θεσσαλονίκης:

«Δεν υπάρχει ανοιχτή πληγή. Θεωρώ ότι σε όλους τους τομείς έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά. Και οπουδήποτε υπήρχαν παραλείψεις σε αυτήν την θητεία, θεωρώ ότι στην επόμενη θητεία, θα διορθωθούν με τον καλύτερο τρόπο».

 

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…