«Κάθε τέτοια απεργία πείνας, που φτάνει στα όρια, είναι μία πράξη ηρωική γι΄αυτόν που την κάνει, υπό την έννοια ότι ο απεργός ρισκάρει τη ζωή του για κάποιους στόχους, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και στον Χρήστο Μάτη ο συνήγορος του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη, Γιάννης Ραχιώτης, αναφορικά με τον απεργό πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αναχώρησαν τα ξημερώματα από την Σπάρτη οι πρόσφυγες και μετανάστες που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια σε ξενοδοχείο της Σπάρτης, δήλωσε πριν από λίγο στον Status fm o Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

«Νομίζω ότι ήταν λάθος η δήλωση Δρίτσα  γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.

Στην αποκάλυψη, ότι εισηγείται την αναθεώρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, προχώρησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

"Είναι ψευδές αυτό που είπε ο Μπαμπινιώτης ότι δεν γνώριζε τον βίο και την πολιτεία του Δημήτρη Λιγνάδη", δήλωσε πριν από λίγο στον Status FM ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Μιχαήλ Κουρουτός.

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να παρέμβει με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο στην έκτιση της ποινής και άρα την εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης» δήλωσε στον Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Αντώνης Μανιτάκης, ερωτηθείς για τις «φωνές» που αξιώνουν από την κ. Σακελλαροπούλου να παρέμβει στο ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Για τη σημερινή ένταση στο ΑΠΘ, μίλησε στον Status ο Πρύτανης του ιδρύματος, Νίκος Παπαϊωάννου.

«Δεν είναι ανεμελιά, αλλά καταστροφική πολιτική εκ μέρους της κυβέρνησης, τα μέτρα για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών», επισημαίνει ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Δ. Βίτσας σε συνέντευξή του στον Status 107,7.

Υπέρ της απόφασης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να κλείσει την Εθνική οδό τάχτηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.

"Οι αντιρρήσεις αφορούν μια μειοψηφία της αριστερής ιντελιγκέντσιας, όχι την κοινωνία", δήλωσε πριν από λίγο στον Status fm o Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος τονίζοντας πως δεν υφίσταται ζήτημα υποχώρησης της κυβέρνησης στο ζήτημα του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας.

Σελίδα 1 από 17

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…