Οι ανακοινώσεις περιορίζουν την ατζέντα των διερευνητικών επαφών στις θαλάσσιες ζώνες, δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Status FM.

Ο κίνδυνος είναι δίπλας μας και ενδεχομένως μπροστά μας, έχουμε όμως ένα παράθυρο για το αναγκαίο για την οικονομία βήμα, είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στον Status fM σχετικά με το άνοιγμα της οικονομίας και την πανδημία.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος μιλώντας στον Status FM είπε πως το άνοιγμα του λιανεμπορίου αναπτερώνει τις ελπίδες των επιχειρηματιών αποτελεί ωστόσο ένα μεγάλο στοίχημα.

Τα πανεπιστήμια έχουν επιπλήξει φοιτητές με όσες ποινές υπάρχουν για επεισόδια δήλωσε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου.

«Στη Θεσσαλονίκη πάμε πολύ καλύτερα, δεν υπήρξε μεγάλη επιβάρυνση τις γιορτές και κρατάμε καλά τα μέτρα αυτή τη στιγμή δήλωσε ο Επικεφαλής καθηγητής Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ», Δημοσθένης Σαρηγιάννης μιλώντας στον Status FM.

"Δεν είναι άσχημο το ξεκίνημά μας, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είναι κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο της Ευρώπης.

"Αυτή είναι η αρχή του τέλους, θέλω να πιστεύω, ένα φως στο σκοτάδι της πανδημία", δηλωσε πριν από λίγο στον Status FM o διοικητής ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης, σχετικά με την έναρξη των εμβολιασμών.

"Έχουν ανακύψει δύο μελέτες για φάρμακα κατα του κορωναϊού", δήλωσε πριν από λίγο ο Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος διευθυντής της αιματολογικής του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Την εφαρμογή της άυλης συνταγογράφησης θα πρέπει να ενεργοποιήσουν οι πολίτες προκειμένου να ενημερωθούν με SMS πότε θα έρθει η σειρά τους για τον εμβολιασμό σύμφωνα με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Γρηγόρη Ζαριφόπουλο ο οποίος μίλησε στον Status FM.

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την μετάλλαξη του ιου ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νικος Καπραβέλος.

Σελίδα 1 από 16

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…