Ο Μιχάλης Μαθιουλάκης, αναλυτής ενεργειακής στρατηγικής, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Greek Energy Forum και Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕΛΙΑΜΕΠ για θέματα ενέργειας, μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

"Θλίβομαι πραγματικά για τον Κυριάκο Βελόπουλο", δήλωσε σήμερα μιλώντας στον Status fm και τους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Ούτε κατ ελάχιστο έχουν μετακινηθεί χρήσιμα οπλικά συστήματα από τα νησιά μας χωρίς αντικατάσταση από καλύτερα και πιο σύγχρονα», ξεκαθάρισε μιλώντας στον status fm και τους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Στην τάξη ανακαλεί ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πάνος Ρήγας τα στελέχη που εγκαλούν την ηγεσία αλλά και εκείνους που μιλούν χωρίς να έχουν γνώση, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107.7 και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των πολιτών που αφορούν στην διαδικασία για τα ακαθάριστα οικόπεσα έδωσε, μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή Τάδε Έφη Άρης, ο Πρόεδρος Μόνιμης Επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων ΤΕΕ/ΤΚΜ, Κώστας Βλαχοδημητράκος!

Απαντήσεις στην ερώτηση πολλών γονέων και όχι μόνο, στην ερώτηση «πώς γίνεται ο 50χρονος που συνελήφθη προχθές για παρενόχληση 4 ανήλικων κοριτσιών μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη να κυκλοφορεί ελεύθερος», έδωσε μιλώντας στον Status 107,7 ο ποινικολόγος Γιώργος Βήτας.

Θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσαν τέσσερα έφηβα κορίτσια σε λεωφορείο της Μηχανιώνας. 

Κίνδυνο για το κοινό αποτελεί η διατηρητέα αγορά του Μπιτ Παζάρ σύμφωνα με έκθεση της Πολεοδομίας όπου λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παλαιοπωλεία. H έκθεση επικινδύνου στο κτιριακό συγκρότημα Μπιτ Παζάρ, που

Για μπουρίνι διαρκείας στα όρια της θεομηνείας στη Βέροια έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαδόπουλος μιλώντας στον Status FM.

Δρομολόγια του τρόμου για οδηγούς των κτελ που πραγματοποιούν αστικά δρομολογια στον Δήμο Θερμαϊκού.

Σελίδα 1 από 98
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…