Για την επιτυχία του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε στον status 107.7 η μητέρα του Ιωάννα Παπαδημητρίου.

Υψηλές θερμοκρασίες και μετά την υποχώρηση του φαινομένου του παρατεταμένου καύσωνα που πλήττει τη χώρα μας, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Δεν καταγράφεται αυξητική τάση στα νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας, παρά την αύξηση των διασωληνώσεων πανελλαδικά, δήλωσε στον Status ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στη Μύκονο όπου έζησε μία μικρή περιπέτεια. Την ώρα που διέσχιζε τους δρόμους του νησιού με μία μηχανή έπεσε σε μπλόκο της τροχαίας.

Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ όλης της χώρας που σήμερα προχώρησαν σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία με κύρια αιτήματα πρόσληψη προσωπικού και συνθήκες ασφάλειας για τους εργαζόμενους. Στον Status 107.7 μίλησε η Μαρία Λαζαρίδου, αντιπρόεδρος εργαζομένων στα ΚΕΠ.

"Νιώθουμε μια περίεργη ηρεμία εμείς μέσα στις ΜΕΘ, διότι παρακολουθούμε με ανησυχία αυτή την τρομακτική διασπορά του ιού. Ξέρετε μολύνει ολόκληρες παρέες με νέους. Η υπερκινητικότητα ευτυχώς αυτή τη φορά αφορά τους νέους, έρχονται παρέες ολόκληρες θετικοί στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα, όμως, νοσηλευτικό προσωπικό που έφυγε για διακοπές, θετικοί στον κορωνοϊό και αυτοί με ελαφριά συμπτωματολογία πλήρως εμβολιασμένοι. Είναι η περίεργη ηρεμία πριν από μια μεγάλη καταιγίδα όμως".

Είναι τέτοια η μολυσματικότητα, τέτοια η δυναμική της πανδημίας με το νέο στέλεχος, που θα μολύνει πάρα πολλούς. Επομένως εάν η φωτιά επεκταθεί - προσέξτε με - σε πευκόδασος, δηλαδή σε ευπαθείς ομάδες, αυτοί δηλαδή που λέμε εμείς είτε μεγάλης ηλικίας και είναι ανεμβολίαστοι και δεν έχουν τείχος ανοσίας, δεν μπορούν δηλαδή να αντιδράσουν, η καταστροφή να ξέρετε του τέταρτου κύματος θα είναι μεγαλύτερη και από το τρίτο και προφανώς και από το δεύτερο.

"Χρειάζεται προσοχή γιατί η εικόνα με τα πολλά σχετικά κρούσματα που καταγράφονται δεν υπάρχει πίεση προς τα νοσοκομεία, είπε ο κ. Καπραβέλος". Όπως τόνισε το νοσοκομείο Παπανικολάου με τη δυναμική που έχει με τις 650 κλίνες μόνο το 5% είναι καλυμμένο με νοσηλείες απο covid περιστατικά.

"3 νέες διασωληνώσεις, ανεμβολίαστοι οι δύο, ο ένας είναι πλήρης εμβολιασμένος αλλά μεγάλης ηλικίας", είπε.

"Η διαφορά μεταξύ του εμβολιασμένου και του ανεμβλολίαστου είναι τεράστια", ανέφερε ο κ. Καπραβέλος.

"Κανένας από τους νεκρούς στην Ελλάδα από covid δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένος, άρα δεν είναι μια θεωρητική κατεύθυνση είναι και οι εμπειρίες που παίρνουμε", υπογράμμισε.

"Ο Χριστός δίδαξε αγάπη και η αγάπη εκδηλώνεται δια του εμβολιασμο", δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, o Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος.

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονικης Status 107,7, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος παίρνει σήμερα εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης.

Το βασικό λάθος της κυβέρνησης όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, είναι ότι υποτίμησε τον κίνδυνο, όπως έκανε πέρυσι το καλοκαίρι, δήλωσε στον Status, ο πρώην υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, συμπληρώνοντας ότι οι μονάδες εντατικής είναι κρίσιμος κρίκος, αλλά δεν είναι ο βασικός, η μάχη χάθηκε στην κοινότητα, στη διασπορά στους χώρους εργασίας.

12 άτομα έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, στην μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στον Βόλο, που έθεσε από χθες σε συναγερμό τις υγειονομικές αρχές. Ο πρόεδρος της μονάδας Παύλος Πάνος, μίλησε στον Status 107.7

Σελίδα 1 από 29

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…