Πρωτοφανές περιστατικό στο νοσοκομείο Αττικόν. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, συγγενής ασθενούς μαζί με μια γυναίκα, εισέβαλαν στην πτέρυγα αρνούμενοι να δεχτούν τη διάγνωση covid λοίμωξης αναπνευστικού για την ηλικιωμένη ασθενή.

«Μητέρα μήνυσε τρεις καθηγητές και την διευθύντρια ΕΠΑΛ. Το παράδοξο είναι, που μας προκαλεί τρομερή εντύπωση, ότι μήνυσε για βασανισμό, για εσχάτη προδοσία, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» ανέφερε στον Status 107.7 η εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Λάρισας, Ερμιόνη Μαγαλιού, σχετικά με το πρωτοφανές περιστατικό στο ΕΠΑΛ Λάρισας, με μητέρα που αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο στην απόφαση των εκπαιδευτικών να μην επιτρέψουν στον μαθητή – γιο της να παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο του καθώς δεν έφερε μαζί του τη βεβαίωση του ελέγχου αυτοδιάγνωσης (self test) για τον κορωνοϊό.

Για το θέμα της κατάθεσής του ενώπιον των δικαστικών αρχών σχετικά με τη μετατροπή της διάταξης της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διάταξη που την χαρακτήρισε μάλιστα στίγμα και όνειδος για την κυβέρνηση που την υλοποίησε, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.

Πλήρη αδυναμία να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας σε ΜΕΘ μαρτυρά ο πρόεδρος των γιατρών του ΑΧΕΠΑ Θανάσης Σιούλης μιλώντας στον Status FM. "Είμαστε οριακά εδώ και μήνες", είπε.

Για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετέφερε τις εκλογές το 2019, μία εβδομάδα μετά την αρχική εξαγγελία, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Βουλής και να ψηφιστεί ο Ποινικός Κώδικας που μεταξύ άλλων, περιελάμβανε διάταξη μετατροπής του αδικήματος για την δωροδοκία, από κακούργημα σε πλημμέλημα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εληξε τελικά η κατάληψη στο 1ο Λύκειο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Μετά από εντάσεις, πιέσεις μαθητών και γονέων που βρέθηκαν απέξω, οι μαθητές που πραγματοποιούσαν την κατάληψη άνοιξαν τελικά τις εισόδους του σχολείου.

Για το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων και τις δηλώσεις Τζάκρη, μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου,  στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

Δύσκολη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση με την πανδημία στη Θεσσαλονίκη. Οπως τόνισε ο προέδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στον Status 107.7, "Περιμένουμε να αυξηθεί η πίεση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, σε καμία περίπτωση δεν έχουμε αφήσει πίσω τις δυσκολίες".

"Το όφελος του εμβολιασμού είναι πολύ μεγαλύτερο από τον όποιο κίνδυνο σπάνιων επιπλοκών του εμβολίου", δήλωσε ο Γεώργιος Παπαζήσης Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ μιλώντας πριν από λίγο στον Status FM στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.

«Εξαρχής το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το αμερικανικό πανεπιστήμιο» ανέφερε σε συνέντευξή του στον Status 107.7, ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο μαθητής από τη Θεσσαλονίκη που πέρασε με υποτροφία 97% στο Yale.

Σελίδα 1 από 22

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…