Τα μέτρα που προτάθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μέτρα κοστολογημένα, είναι μόνιμα και έκτακτα μέτρα, το σύνολο των μέτρων, και υπάρχουν και τα χρήματα, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας. 

Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα Δευτέρα 21/9 , το 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη.

«Θα πρέπει να λες όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Υποτίθεται ότι στο Βερολίνο έχει γίνει κάτι, ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, έχει γίνει κάτι, υπάρχει ένα έγγραφο.

Πέρα από την υλικοτεχνική υποδομή και την οικονομική στήριξη, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αναλάβει πολύ πιο δραστικές λύσεις στο μεταναστευτικό, "θα πρέπει να αναβαθμιστεί το ζήτημα σε ευρωπαϊκό". Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Status 107,7" της Θεσσαλονίκης και στον Δημήτρη Βενιέρη,  ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι όσοι παρανομούν, ενώ εξετάζεται η αίτηση ασύλου, θα επαναπροωθηθούν.

 «Αν ρωτήσετε και τους 10 εκατομμύρια Ελληνες έναν – έναν που θα ήθελαν να μείνουν, θα σας απαντούσαν όλοι, στο Παλαιό Ψυχικό. Ε, δεν γίνεται να ζούμε όλοι στο Παλαιό Ψυχικό», δήλωσε στον  ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

Σε καραντίνα βρίσκεται ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Status FM 107,7.

«Αισθάνομαι τιμή που ανήκω σ’ αυτό το κόμμα, δεν υπάρχει σοβαρή μεταρρύθμιση στην Ελλάδα που να μην έχει γίνει από εμάς», υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος  με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 46 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

Τις ενδεχόμενες αλλαγές στο διοικητικό του σχήμα αναμένεται να ανακοινώσει το αργότερο μέχρι την Τρίτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπως δήλωσε στον Status Fm 107,7.

Ο Θεόφιλος Νάστας, απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου είναι ο πρώτος των πρώτων που …τερμάτισε το «κοντέρ» των Πανελλαδικών με 19.650 μόρια και ετοιμάζεται να ζήσει τώρα το όνειρο ως φοιτητής της Ιατρικής Σχολής στο ΑΠΘ.

«Οι οριοθετήσεις και οι κυρώσεις δεν είναι πια ένα πλάνο, είναι μια πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν την επιτυχία και στο εσωτερικό της Ελλάδος γιατί και μόνο που βλέπετε πως εκφράστηκαν τα τουρκικά ΜΜΕ – γιατί μπορεί μερικοί στην Ελλάδα να μην έχουν πάρει χαμπάρι ότι ήταν τόσο σημαντικό – όταν εγώ διαβάζω τι λέει η Hurriyet, η Sabah, η  Milliyet, για το τι κάναμε με αυτές τις οριοθετήσεις, καταλαβαίνουμε ότι σίγουρα είναι κάτι καλό για να είναι τόσο εκνευρισμένοι και να λένε ότι είναι σκανδαλώδης αυτή η απόφαση».

Σελίδα 1 από 12

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…