Για τα μυστικά του real estate μίλησαν σήμερα ο Δημήτρης Βενιέρης και η Βιργινία Δημαρέση στην εκπομπή Status Press στον Status FM 107.7  με τον Κυριάκο Παπαρουσόπουλο, Ιδρυτή της ΙΚΙΜΑ Real Estate και κτηματομεσίτη

«Εν μέσω φόβου, θυμού, οργής, φτώχειας είναι καύσιμο για να ανεβεί η ακροδεξιά», δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Πέτη Πέρκα στην εκπομπή Enter της TV100 με τον Δημήτρη Βενιέρη.

Εντός πέντε εργάσιμων ημερών θα φανεί στα πρατήρια η αύξηση στην τιμή της βενζίνης

Στην ακρίβεια, τα πρόστιμα, την κρίση στη Μ. Ανατολή και την στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα της εξόρυξης υδρογονανθράκων αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

Ο πρώην προπονητής του Άρη και του ΠΑΟΚ Σβι Σέρφ μίλησε στο Status 107.7 από το Τελ Αβιβ για την σημερινη πυραυλική επίθεση που δέχτηκε το Ισραήλ. Μετέφερε όσα συνέβησαν στην χώρα του αλλά και πως αντιμετωπίζουν την επόμενη μέρα:

Μαθητές, πανεπιστημιακοί, λογοτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί και δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν στο 8ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας με θέμα: «Γιάννης Ρίτσος. Ο ποιητής της Ρωμιοσύνης», για να προσεγγίσουν τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

Το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης έθεσε σήμερα μιλώντας στον Status FM 107,7 ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού «Αυτισμός Ελπίδα» αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στον Status FM 107,7 με τον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση η αντιπρόεδρος του Σωματείου Ελπίδα Πόλυ Δεδέογλου.

Κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα πρώτα τέσσερα ηλεκτροκίνητα ταξί tesla της εταίρίας Taxiway, τα οποία όπως ανέφερε ο πρόεδρος Θεόδωρος Σταυρίδης, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εύχρηστα προς τους επαγγελματίες οδηγούς.

Εκβιασμούς σε βάρος των πρατηριούχων κατήγγειλε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 o πρόεδρος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Θέμης Κιουρτζής με αφορμή την ταυτοποίηση του δράστη που γάζωσε το πρατήριο του το 2022.

Σελίδα 1 από 96

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…