Ειδήσεις news

Βασική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της, επισήμανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, στέλνοντας μήνυμα στην Άγκυρα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών. Ο έλληνας αξιωματούχος ανέφερε δε ότι η Ελλάδα επιστρέφει για να μείνει στη Λιβύη.

Το Ισραήλ υπέγραψε συμφωνία αγοράς εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων της Pfizer κατά της Covid-19 έως το 2022, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πονοκέφαλο προκαλούν τα υπαίθρια πάρτι σε πλατείες της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας. Με αυτά τα δεδομένα και την μεγάλη πίεση που εξακολουθεί να υπάρχει στο σύστημα υγείας λόγω κορονοϊού, μοιάζει δύσκολο να απελευθερωθούν οι μετακινήσεις το Πάσχα. Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι εισηγήσεις των ειδικών για το αν θα επιτραπούν τα ταξίδια εκτός νομού το Πάσχα, ενώ θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας των εκκλησιών.

Αίσιο τέλος  στην περιπέτεια της 51χρονης Μαργαρίτας Πεχλιβανίδου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη από την περασμένη Τρίτη 13 Απριλίου.

Το πρώτο στην Ελλάδα τακτικό εξωτερικό ιατρείο τηλεψυχιατρικής, που λειτουργεί στο ΑΧΕΠΑ, παρουσίασε σήμερα στην υφυπουργό Υγείας (αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας) Ζωή Ράπτη ο καθηγητής ψυχιατρικής Κωνσταντίνος Φουντουλάκης.

Σε εφαρμογή τέθηκε από σήμερα η ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και προβλέπει τη διέλευση τουριστών και επισκεπτών από τους συνοριακούς σταθμούς του Προμαχώνα και της Νυμφαίας.

Στις 21 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 55-59 ετών κι ακολούθως στις 24 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 50-54 ετών, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας κορωνοιού στην χώρα.

Σελίδα 1 από 2179

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…