Ειδήσεις news

Στην ανάγκη να γίνονται συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες, για την καταπολέμηση του διακρατικού οργανωμένου εγκλήματος στάθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Συμβουλίου υπουργών Δικαιοσύνης και εσωτερικών υποθέσεων της ΕΕ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Κλειστά, από δύο μέχρι και τέσσερις ημέρες, θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες.

«Ήταν, είναι και παραμένει δωρεάν το αντιγριπικό εμβόλιο. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφήσουν το εμβόλιο σε πάρα πολλές δημόσιες δομές», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. 

Ικανοποίηση προκάλεσαν στο Μαξίμου τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που είδαν το φως τις τελευταίες ημέρες και οι οποίες αποτυπώνουν πολιτική κυριαρχία της ΝΔ, παρά τις σοβαρές κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από τις εκλογές του Ιουλίου έως σήμερα.

Το ποσοστό της ανεργίας υποχώρησε για μια ακόμη φορά στη Βραζιλία, στο 7,8% το τρίμηνο από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο, επίπεδο που είναι το χαμηλότερο από το 2015, κατά δεδομένα που ανακοίνωσε χθες Παρασκευή το βραζιλιάνικο ινστιτούτο στατιστικής (IBGE).

Σχεδόν μία εβδομάδα έμεινε μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές αλλά και τις περιφερειακές εκλογές 2023. Την επόμενη Κυριακή (08.10.23) προσερχόμαστε στις κάλπες, που θα αναδείξουν τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες της χώρας.

Σελίδα 1 από 5770

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…