Ειδήσεις news

Στη Σύνοδο Κορυφής EUMED-9 συμμετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τις ψήφους της πλειοψηφίας πέρασε το νομοσχέδιο για το νέο πλαίσιο λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Βουλή.

Συγκεκριμένα, επί της αρχής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Διαδικασία άρσης του απορρήτου, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών» ψήφισαν συνολικά 298 βουλευτές.

Οι 156 (σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ) τοποθετήθηκαν θετικά επί του νομοσχεδίου έναντι 142 που καταψήφισαν.

Τα καθήκοντα του εκπροσώπου στο υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει από σήμερα (09.12.2022) ο Γιώργος Αρναούτης, με απόφαση του υπουργού Νίκου Δένδια.

Αποποινικοποίηση της πορνείας με την ελπίδα να καταπολεμηθεί η βία κατά των γυναικών, ετοιμάζει η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής.

Με εφόδους και κατ’ οίκον έρευνες παρουσία εισαγγελικού λειτουργού συνεχίστηκε και σήμερα η ειδική επιχείρηση της Αστυνομίες σε καταυλισμούς Ρομά της δυτικής Αττικής στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων από ομάδες Ρομά τις τελευταίες ημέρες.

Μυρίζει μπαρούτι για ένα ακόμη βράδυ στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώνονται νέες συγκρούσεις ομάδων Ρομά με ΜΑΤ. Κάτοικοι του οικισμού Ρομά «Αγία Σοφία» έστησαν οδοφράγματα στην οδό Πόντου, καίγοντας λάστιχα, παλέτες και σκουπίδια.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφορικά με την επίθεση που δέχεται ο διοικητής και γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες.

Σελίδα 1 από 4384

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…