Ειδήσεις news

Στη δημοσιότητα έδωσε η Νέα Δημοκρατία το νέο σποτ της, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

Η θερινή περίοδος έχει ξεκινήσει και η Χαλκιδική είναι έτοιμη να υποδεχτεί το μεγάλο κύμα τουριστών που την προτιμά κάθε χρόνο. Το πρώτο crash test έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τα beach bar στις περισσότερες παραλίες του νομού να λειτουργούν κανονικά. Εξαίρεση αποτέλεσε η παραλία του Αγίου Μάμα. Εκεί τα beach bar παρέμειναν κλειστά καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν δημοπρατηθεί οι θέσεις από τον Δήμο. Για να προχωρήσει ο Δήμος Νέας Προποντίδας στη δημοπρασία των θέσεων για τα παραθαλάσσια καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πρέπει να επανακαθοριστεί η οριογραμμή του αιγιαλού από την Κτηματική Υπηρεσία Χαλκιδικής.

Σοβαρό τροχαίο είχε το απόγευμα της Τετάρτης γνωστή μετεωρολόγος.

Στα χέρια της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ βρίσκεται ο αναλυτικός οδηγός για την ταχεία έκδοση των συντάξεων. Πρόκειται για έναν αναλυτικό οδηγό λειτουργίας για ταχεία εκκαθάριση συνταξιοδοτικών αιτημάτων, που συμπυκνώνει την τεχνογνωσία των σύγχρονων μεθόδων μάνατζμεντ και των νέων ψηφιακών εργαλείων, που αναπτύχθηκαν από την ομάδα έργου για τις εκκρεμείς συντάξεις, παραδόθηκε σήμερα στη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ από τον project manager, Μιχάλη Κεφαλογιάννη, σε ειδική εκδήλωση στον «Πύργο Ελέγχου», παρουσία της υπηρεσιακής υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πατρίνας Παπαρρηγοπούλου.

Η Επιτροπή πρότεινε σήμερα ετήσιο προϋπολογισμό της ΕΕ ύψους 189,3 δισ. ευρώ για το 2024. Ο προϋπολογισμός θα συμπληρωθεί με εκτιμώμενο ποσό ύψους 113 δισ. ευρώ υπό μορφή πληρωμών για επιχορηγήσεις στο πλαίσιο του NextGenerationEU, του μέσου ανάκαμψης της ΕΕ μετά την πανδημία.

Βίντεο από τη σύλληψη των τριών Ρομά που μετέτρεψαν τους δρόμους της δυτικής Θεσσαλονίκης σε... «Fast and furious» και προσπάθησαν να εμβολίσουν μοτοσυκλέτα της ομάδας «Ζ» που τους καταδίωκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δημοσιεύει το protothema.gr.

Στην κατάθεση του δεύτερου γιατρού, από τον κύκλο των μαρτύρων του Ωνασείου, προχώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που δικάζει την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας. Από την διαδικασία δεν έλειψε η ένταση, καθώς η υπεράσπιση της κατηγορουμένης επανήλθε στο θέμα των μεταμοσχεύσεων με τον συνήγορο της Πισπιρίγκου Αλέξη Κούγια να προχωρά και πάλι σε επίθεση προς τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη.

Σελίδα 1 από 5367

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…