Υπάρχει μια πολύ συγκροτημένη πορεία προς τις εκλογές της Κυριακής ή και της μεθεπόμενης εβδομάδας για την ανάδειξη νέου, ή νέας , προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Μυλόπουλος.

Ερωτηθείς σχετικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη, επισήμανε ότι δεν έχει δώσει δείγματα της πολιτικής του γραφής, και ο ίδιος τον έμαθε μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Αναφορικά με τον ντόρο που γίνεται γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Μυλόπουλος τόνισε: «Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα υπάρχουν σκοπιμότητες πολιτικές, είτε θετικές υπέρ του, είτε αρνητικές για τον υποσκάψουν. Yπάρχουν σκοπιμότητες θετικές για τον ΣΥΡΙΖΑ, και από την άλλη μεριά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στο παιχνίδι είναι αυτά. Πάντα υπάρχουν σκοπιμότητες».

Παράλληλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΠΚΜ, εξέφρασε την στήριξή του στην Εφη Αχτσιόγλου, υπογραμμίζοντας ότι εκτιμά όλους τους συνυποψηφίους της, και μάλιστα θα ήθελε να την πλαισιώσουν Τσακαλώτος, Παππάς και Τζουμάκας με τις θέσεις και το πρόγραμμά τους.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…