Για τα προγράμματα των κομμάτων, και για την οικονομία γενικότερα, μίλησαν στον Status και στην Βιργινία Δημαρέση, οι υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Κούβελας (ΝΔ), Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιάννης Μαγκριώτης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.).

Απολύτως κοστολογημένο το πρόγραμμα της ΝΔ τόνισε ο κ. Κούβελας, σημειώνοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση γύρω από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Για απόγνωση και απελπισία στο γαλάζιο στρατόπεδο από την αποκάλυψη του κρυφού προγράμματος της ΝΔ, έκανε λόγο ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφορικά με τις δηλώσεις Σκυλακάκη. Παράλληλα μίλησε για «φούμαρα και παραμύθια» απέναντι στους πολίτες τόσο για το πρόγραμμα όσο και για την ακρίβεια και την υγεία.

«Εμείς θέματα δεν έχουμε, θέματα έχει ο ελληνικός λαός, ο οποίος με άλλο πρόγραμμα ψήφισε στις 21 Μαϊου και άλλο πρόγραμμα αποκαλύφθηκε ότι έχει η ΝΔ» σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Μαγκριώτης. Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να ενισχύσει τις δυνάμεις του «γιατί είναι μια αξιόπιστη αντιπολίτευση η οποία μπορεί να αποτελέσει πολύ σύντομα, και εναλλακτική κυβερνητική λύση».

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…