Τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Οθωνα Ηλιόπουλου για τους οδοντίατρους τις οποίες στην συνέχεια ανακάλεσε κάνοντας λόγο για αυτοσαρκασμό, σχολίασε μιλώντας στον Status ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κούγιας.

«Εγώ θα θεωρούσα αυτοσαρκασμό να πει τόσα χρόνια δεν κάναμε τίποτα για τους οδοντιάτρους, ούτε για την οδοντιατρική περίθαλψη του μέσου Ελληνα, γι’ αυτό και δεν μας ψηφίζουν, αυτό θα ήταν αυτοσαρκασμός» επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Αναφορικά με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση τόνισε ότι ήταν χρόνιο αίτημα των οδοντιάτρων γιατί τα αντιβιοτικά δίνονταν ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανθεκτικά στελέχη σε μικρόβια. Υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει θέμα φοροδιαφυγής σε αυτόν τον τομέα.

Χαρακτήρισε οξύμωρο και παράλογο το να υπονοείται ότι συνταγογραφούν γιατροί και οδοντίατροι χωρίς απόδειξη. «Δεν στέκει, δεν είναι λογικό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…