«Δεν είναι κακό η πολυκομματική Βουλή, η Δημοκρατία λειτουργεί ούτως ή άλλως, οι πολίτες αποφασίζουν, αυτά δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Οτι μπορείς όμως να κάνεις μία κριτική και για τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις, την αυτοδυναμία, και μάλιστα την ισχυρή αυτοδυναμία, το έχει αποδείξει η πρόσφατη ιστορία της χώρας μας, πως έπεσε στα βράχια η οικονομία μας με αυτοδύναμες κυβερνήσεις» επισήμανε μιλώντας στον Status και στην Βιργινία Δημαρέση, η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα.

Ανέφερε ακόμη «πως φαίνεται ότι μπαίνουν κόμματα που δεν έχουν δώσει το πολιτικό τους στίγμα, δεν έχουν ιδεολογία, είναι κάποια δεξιά κόμματα που εργαλειοποιούν και το θρήσκευμα, και αυτό δεν βοηθάει σε έναν πολιτικό διάλογο για να πάει μπροστά ο τόπος.

Μένει να φανεί, εφόσον επιλεγούν από τους πολίτες, να δούμε πως θα λειτουργήσουν, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την ψήφο των πολιτών» τόνισε η κ. Πέρκα σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για το ζήτημα της Ροδόπης, είπε ότι «το ανέδειξε επίτηδες η ΝΔ, πήγε να παίξει με ένα ευαίσθητο θέμα, χρόνια υπάρχουν διάφορες καταγγελίες και αναφορές».

«Εχουμε ξαναδεί το κόμμα της ΝΔ να παίζει με εθνικά θέματα για να κερδίζει εκλογές, και μιλάω για το 2019 και την Συμφωνία των Πρεσπών που σήμερα τιμάει, ήταν τρομερό αυτό που έγινε τότε.

Λαϊκισε, έπαιξε με το εθνικό φρόνημα συμπολιτών, έβαλε περικεφαλαίες και αμέσως μετά άλλαξε πολιτική» υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας παράλληλα λόγο, για εργαλειοποίηση και ευτελισμό της ΕΥΠ αναφορικά με το θέμα της Ροδόπης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…