Για την επομένη των εκλογών και τα σενάρια για συνεργασίες, καθώς και για ζητήματα οικονομίας, μίλησαν στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου της ΝΔ και Γιάννης Αμανατίδης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας, είναι σχεδόν απίθανο, και μαθηματικά σχεδόν αδύνατο. Αρα δεν μπορούμε να συζητήσουμε για τέτοιο ζήτημα.

Είναι καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα σας έλεγα και με διαφορά, αυτή η οποία μπορεί να επιτρέψει να γίνει κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας. Μαθηματικά το βγάζω, δεν χρειάζεται να παιδευόμαστε πολύ» σημείωσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την συζήτηση απασχόλησε και η οικονομική επικαιρότητα με τον Γιάννη Αμανατίδη να είναι επικριτικός για τους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με τις μειώσεις φόρων επισημαίνοντας ότι οι πολίτες τα βγάζουν δύσκολα πέρα, με τον βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου να απαντά:

«Εχει την απορία ο κ. Αμανατίδης πώς μείωσε η κυβέρνηση τους φόρους..... με τρεις τρόπους, με επενδύσεις, ο τουρισμός πήγε πολύ καλύτερα, απ΄ ότι περιμέναμε, και η εκτεταμμένη χρήση της πιστωτικής κάρτας περιόρισε τη φοροδιαφυγή.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επαίρεται ότι μείωσε φόρους γιατι έκανε ακριβώς το αντίθετο».

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…