Για τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εθνικές εκλογές 2023, μίλησε στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ανέφερε ότι με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τον συνδέει μία γνωριμία χρόνων και την εποχή της διακυβέρνησής του, είχαν αρκετές συναντήσεις κατά τις οποίες αντάλλασσαν απόψεις.

Ο κ. Αντώναρος σημείωσε πως βλέποντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο που τοποθετείται δημόσια ο Αλέξης Τσίπρας, όταν του έγινε η πρόταση προσωπικά από τον πρόεδρο του κόμματος να είναι υποψήφιος, την αποδέχθηκε.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ότι συμπλέει με την άποψη του κ. Τσίπρα. «Θα είμαστε πρώτο κόμμα και θα πάρουμε την πρώτη εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης. Ξεκάθαρα».

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω ότι το βράδυ των εκλογών θα δούμε ένα αποτέλεσμα που θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τέθηκε και το θέμα του φράχτη στον Εβρο για το οποίο ο Ευάγγελος Αντώναρος επισήμανε πως «Πρέπει να πιέσουμε προς το ευρωπαϊκό μέτωπο. Ο φράχτης δεν είναι το μοναδικό όπλο και δεν είναι το ουσιαστικό. Πρέπει να ενισχύσουμε κι άλλο το Λιμενικό μας, πρέπει να ενισχύσουμε την φύλαξη των συνόρων».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…