«Η υπόθεση Γεωργούλη απασχολεί πολύ το Ευρωκοινοβούλιο», τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, κάνοντας παράλληλα λόγο για μια σκληρή και πολύ σοβαρή υπόθεση. Επισήμανε δε, ότι πρόκειται για μια υπόθεση που προσβάλει και τη χώρα μας, και τις γυναίκες.

Ερωτηθείσα, εάν η ίδια είχε ακούσει κάτι περί ανάρμοστης ή κακοποιητικής συμπεριφοράς του συναδέλφου της ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, η κ. Βόζενμπεργκ υπογράμμισε:

«Με απόλυτη ειλικρίνεια, είχαμε ακούσει κάτι φήμες, αλλά οι οποίες αφορούσαν, σε σεξουαλική παρενόχληση συνεργάτη. Εδώ είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι καταγγελίες των συνεργατών που παρενοχλούνται κατατίθενται σε υπηρεσίες του Κοινοβουλίου.

Η περίπτωση του καταγγελόμενου βιασμού, και της βαριάς σωματικής κάκωσης, καταγγέλθηκε από μία πολύ σοβαρή μάλιστα, συνεργάτιδα της Επιτροπής, μια πολύ σοβαρή κοπέλα, τη γνωρίζω προσωπικά, και μορφωμένη με εξαιρετικές προδιαγραφές, χαίρει εκτιμήσεως, δεν ήταν συνεργάτις του Γεωργούλη, και η οποία κατήγγειλε πλέον στην Δικαιοσύνη.

Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, πήγε στο νοσοκομείο, έχει πολύ σημαντικά ιατροδικαστικά ευρήματα για τις πράξεις που καταγγέλλει, είναι μία τελείως διαφορετική περίπτωση. Αυτήν δεν την είχαμε ακούσει».

Αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί περί καθυστερήσεων στην εξέλιξη της υπόθεσης από την στιγμή που έγινε η καταγγελία, η κ. Βόζενμπεργκ σημείωσε ότι αυτό δεν της προκαλεί εντύπωση, εξηγώντας πως «πέραν του γεγονότος ότι αργούν γενικά οι Βρυξέλλες στα ζητήματα αυτά, μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ευρωβουλευτή, οπότε ο έλεγχος γίνεται ακόμη πιο εξονυχιστικός, επειδή πρόκειται να ζητηθεί η άρση της ασυλίας, και μην ξεχνάτε ότι πέρασαν και δύο χρόνια με τον covid, όπου υποστελεχώθηκαν οι υπηρεσίες, και εκ των πραγμάτων εξηγείται το γεγονός, ότι έχει καθυστερήσει».

Η απάντηση Βόζενμπεργκ για φήμες σχετικά με την συμπεριφορά Γεωργούλη εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…