«Είναι κάτι για το οποίο όλοι οι βουλευτές ενημερωθήκαμε από την χθεσινή ειδησεογραφία και τις ανακοινώσεις που έβγαλε το κόμμα, και τις ανακοινώσεις που έβγαλε ο ίδιος ο κ. Γεωργούλης. Είναι σαφές ότι η καθαρή μας θέση απέναντι σε τέτοια περιστατικά δεν επιτρέπει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να κινηθούμε άμεσα όπως και κινήθηκε το κόμμα» επισήμανε μιλώντας στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση αναφορικά με την υπόθεση Γεωργούλη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου.

Σημείωσε πως «Ο καθένας έχει το τεκμήριο της αθωότητας, αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσουμε από την πρώτη στιγμή βεβαίως, και βεβαίως και η καταγγέλουσα οφείλει να έχει το θάρρος εφόσον συνέβησαν όλα αυτά, και φαίνεται ότι τελικά, πιθανά να το έχει, να εξεταστούν τα όσα αναφέρει από τη βελγική δικαιοσύνη».

Ο κ. Μάρκου, τόνισε πως με βάση και τις υποθέσεις Λαγού και Καϊλή, «Η βελγική δικαιοσύνη μας προκαλεί συνθήκες εμπιστοσύνης, οπότε μένουμε σε αυτό και δεν έχουμε κάτι περισσότερο να πούμε».

Από την πλευρά του ο κ. Παύλος Χρηστίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος υπογράμμισε:

«Τρία χρόνια από το metoo είναι ντροπή να συζητάμε ακόμα για την προστασία του θυματος... Είδαμε από την πρώτη στιγμή για διαρροες, υπήρχε όλο το βιογραφικό της στον αέρα. Τρία χρόνια που οι βελγικές αρχές έψαχναν δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω

Είναι σαφές ότι κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν ονόματα προς τα έξω.

Μιλάμε για μια πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση... Αυτός που πολιτικοποίησε την υπόθεση ήταν ο ίδιος ο κ. Γεωργούλης με την ανακοίνωσή του για τον χρόνο των αποκαλύψεων» επισήμανε ο κ. Χρηστίδης.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…