«Στην υπόθεση  Γεωργούλη, όπως και σε κάθε άλλη ανάλογη θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα προκύψει  από τη έρευνα της δικαιοσύνης», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Βενιέρης Βελόπουλος Δημήτρης στην εκπομπή «Σήμερα» στον Σκαι. «Είναι μια πολιτική εξίσωση με επιμέρους παραμέτρους και θα πρέπει η κάθε μια να εξετάζεται ξεχωριστά. Το ευρωκοινοβούλιο άργησε πολύ να προχωρήσει σε αίτημα άρσης ασυλίας του ευρωβουλευτή, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την έρευνα».

Σε ότι αφορά τη διαχείρισή του θέματος στο εσωτερικό στιγμάτισε την ευκολία με την οποία καταδικάζονται κατά το δοκούν πρόσωπα τα οποία καταγγέλλονται, με γνώμονα το κομματικό όφελος. Απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό κ Τρύφωνα Αλεξιάδη επεσήμανε πως «την ίδια μετριοπαθή στάση θα πρέπει να τηρεί και σε ανάλογες περιπτώσεις πολιτικών αντιπάλων. Η πολιτική διαχείριση πρέπει να γίνεται με σοβαρότητα και όχι με κομματική διάθεση δίνοντας σε άλλες περιπτώσεις άλλοθι και σε άλλες καταδικάζουμε άκριτα».

Σε ερώτηση σχετική με την αύξηση των ποσοστών ακραίων πολιτικών σχημάτων και της αξίωσης μέρους της κοινής γνώμης να αποδοκιμάζονται όσοι παρανομούν,   ο υποψήφιος βουλευτής αναρωτήθηκε «τι μήνυμα αναδίδεται από τη συμμετοχή του κ Παππά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, με δηκτικό τρόπο σχολίασε την αναφορά του κ Αλεξιάδη για το κόστος των καυσίμων, ρωτώντας τον «γιατί αυξήσατε αντί να μειώσατε τον ειδικό φόρο στα καύσιμα»         

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…