Σοκαρισμένος δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης από την απόφαση του πρώην Αρεοπαγείτη Αναστάσιου Κανελλόπουλου να ηγηθεί στις εθνικές εκλογές του κόμματος, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7  και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη εξέφρασε παράλληλα την θλίψη του, τονίζοντας με αφορμή και την αναμενόμενη κατάθεση πρόσθετης νομοθετικής παρέμβασης της κυβέρνησης που θα μπλοκάρει την συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη:

 «Σε κάθε περίπτωση η Δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατευθεί. Εμένα όμως επειδή μου αρέσει η πολιτική θέλω να πω και κάτι άλλο.

Αισθάνομαι βαθιά θλίψη που ένας πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ένας δηλαδή άνθρωπος που τιμήθηκε από την Ελληνική Δημοκρατία, με τόσο μεγάλα αξιώματα, και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη, και αναφέρομαι στον κύριο Τάσο Κανελλόπουλο, αποφασίζει να δώσει τον εαυτό του, την καριέρα του και το κύρος που κουβαλάει ως ανώτατος δικαστικός, έστω πρώην, στον Ηλία Κασιδιάρη, ένα κόμμα – Ναζί, σε μία χώρα που από τους Ναζί υπέφερε Κατοχή.

Και ένα πρόσωπο που έχει ήδη καταδικαστεί, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Αυτό εμένα με σοκάρει. Πάντα αντιλαμβάνομαι ως πολιτικός, τις φιλοδοξίες των ανθρώπων, μπορεί να είναι μεγάλες, και να τους οδηγούν σε διάφορες περίεργες επιλογές.

Αλλά ότι ένας πρώην ανώτατος δικαστικός, θα έκανε αυτό το πράγμα, ομολογώ ότι με ξεπερνά. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος καταστράφηκε, αλλά έκανε και μεγάλη ζημιά στην ελληνική Δικαιοσύνη»

 

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου ότι εάν χάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις εκλογές, σημαίνει ότι θα έχει παραπλανηθεί ο ελληνικός λαός, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Νομίζω είναι ήδη η λευκή πετσέτα των εκλογών».

Και απαντώντας στην δημοσιογραφική επισήμανση ότι επρόκειτο για προσωπική της θέση, όπως και η ίδια ξεκαθάρισε, και όχι του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός ήταν κατηγορηματικός: « Δεν υπάρχει αυτό. Το απεκδύομαι τον μανδύα δεν υπάρχει. Αυτό δεν υπάρχει. Δεν κρίνω την ποιότητα του επιχειρήματος. Την αφήνω να την κρίνει ο καθένας ξεχωριστά. Η ουσία είναι ότι η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μας έριξε λευκή πετσέτα.

Μας είπε ότι ξέρουνε ότι θα χάσουνε, και ποια θα είναι και η δικαιολογία τους, ο λαός δεν κατάλαβε πόσο μεγάλο πρόβλημα έχουν».

 

Η αναφορά στον Αν. Κανελλόπουλο εδώ: Ο σχολιασμός της δήλωσης Τσαπανίδου για εκλογικό αποτέλεσμα εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ :

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…