Για συγκεκριμένα άτομα από συγκεκριμένα κέντρα από διάφορους χώρους που προσπαθούν να τροφοδοτήσουν την ένταση με κάθε τρόπο και να δημιουργήσουν εστίες αναταραχής, με καθαρά προεκλογική στόχευση, έκανε λόγο μιλώντας στον Status και στην Βιργινία Δημαρέση ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ.

Επισήμανε ακόμη πως όταν ένας πολιτικός χώρος είναι απέναντι στο να μπει τάξη όταν εμείς έχουμε κάνει συγκεκριμένες επιχειρήσεις ... όλα αυτά γίνονται με προγραμματισμό και σοβαρή δουλειά και ότι θέλουμε να βάλουμε τέλος στο μπάχαλο αλλά έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που είναι απέναντι

Από την πλευρά του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στην πανεπιστημιακή αστυνομία που ο ρόλος της θα ήταν ακριβώς να μην βλέπουμε αυτές τις εικόνες στα Πανεπιστήμια, λέγοντας ότι αποδείχθηκε πως τελικά επρόκειτο καθαρά για ένα επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης. «Εχουμε αντίθετες αποψεις με τη ΝΔ , εμείς δεν θεωρούμε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομίας είναι παράγοντας για να διαλυθούν τέτοια φαινόμενα».

Ο κ. Ξανθόπουλος ανέφερε ακόμη ότι το γεγονός ότι χθες έπεσαν πυροβολισμοί δείχνει και το πρόβλημα αναφορικά με την εκπαίδευση των αστυνομικών.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…