Για το θέμα των πλειστηριασμών που έχει προκαλέσει νέο γύρο πολιτικής σύγκρουσης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον ραδιοφωνικό αέρα του Status 107,7 και την εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης της ΝΔ και Θεόφιλος Ξανθόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δε λέμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πλειστηριασμοί, αυτό που δεν πρέπει να γίνει είναι ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, συγκεκριμένων προδιαγραφών να το θέσω έτσι γενικά, γιατί η ιστορία της πρώτης κατοικίας, όπως εξελίχθηκε, αποτελεί θρυαλλίδα στα θεμέλια της χώρας, ακριβώς γιατί αφορά τεράστιο πλήθος πολιτών και πρέπει να υπάρξει μία ρύθμιση, τόνισε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «μία προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί μία κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει στον ελληνικό λαό, την όλη του πορεία τα προηγούμενα χρόνια, και τι έκανε σε σχέση με τους δανειολήπτες και με την πρώτη κατοικία. Να θυμίσω ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ήρθε οριστικώς η προστασία της πρώτης κατοικίας, με την περίφημη διαπραγμάτευση που έκανε με τους θεσμούς».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…