Λεκτική υπέρβαση χαρακτήρισε τη δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία είτε με το καλό είτε με το άγριο» που προκάλεσε αντιδράσεις, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

«Δεν έχουμε καμιά τάση για βία, είμαστε κόμμα που υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία» σημείωσε, αναφέροντας παράλληλα ότι είναι υπερβολικό να απαιτείται από τον πρώην υπουργό ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για κάτι που είναι «λεκτική υπερβολή μπροστά σε ένα κομματικό ακροτατήριο».

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου, καλεσμένη επίσης στην ίδια εκπομπή σχολίασε επί του θέματος ότι «ο κ. Μπάρκας κάνει μια προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι γιατί αυτά που ειπώθηκαν από τον κ. Σπίρτζη, επιτρέψτε μου, πολύ καθαρά, είναι ακριβώς αυτά τα οποία θέλει να ακούσει ένα ακροατήριο, ενός κόσμου που έχει καλώς ή κακώς, ριζοσπαστικοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα, σε αυτόν τον κόσμο απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά το συγγνώμη  θα έκανε και τη διαφορά».

Η τακτική του  ΣΥΡΙΖΑ είναι «πόλωση και τοξικότητα μπας και διασωθούμε» υπογράμμισε η κ. Κεφαλίδου.

Οι δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για το ζήτημα των παρακολουθήσεων καθώς για τις προσεχείς εθνικές εκλογές.  

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…