Για σκευωρία στην υπόθεση του γιου του Τάκη Θεοδωρικάκου, έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, εκτιμώντας πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στοχοποιήθηκε, γιατί ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε συνεργασία μαζί του για να χτυπηθεί η Greek Mafia και τα κατάλοιπά της.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε:

«Ξαφνικά στοχοποιήθηκε ένα πρόσωπο το οποίο..., θα σας το πω ευθέως, ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός, και αυτό το έμαθα από τον κ. Θεοδωρικάκο, ασχολείται προσωπικά εδώ και πάρα πολύ καιρό, ειδικά όταν διέρρευσε η Greek Mafia, η ιστορία με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που δικάζονται και είναι στο απυρόβλητο αυτή τη στιγμή, δεν ασχολείται κανείς, αντί ο κ. Λαμπρόπουλος να ασχοληθεί μ’ αυτούς τους στρατηγούς όλους, που αποδεδειγμένα έβγαινε ότι έπαιρναν ένα εκατομμύριο την εβδομάδα.. το μήνα... 12 εκατομμύρια το μήνα έσοδα από έλεγχο λεσχών, trafficking γυναικών, ναρκωτικών, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι, και είναι από υποκλοπές επίσημες της ΕΥΠ.

Ο Ρουμπάτης τις έκανε, ο Ρουμπάτης πελάτης μου, - εγώ το γνώριζα αυτό, μετά.., γιατί ήταν όλα μυστικά, το είχε γνωστοποιήσει από το 2016 η τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, η υπόθεση δεν αναδείχθηκε ποτέ, αναδείχθηκε τώρα. Αντί να ασχολείται ο Λαμπρόπουλος με αυτήν την ιστορία, ασχολείται με δύο αξιωματικούς που αποστρατεύτηκαν, και που αυτά που λένε, ουσιαστικά οδηγούν αυτούς στο εδώλιο».

Στην επισήμανση ότι ο Ρουμπάτης ως επικεφαλής της ΕΥΠ είχε να αντιμετωπίσει ένα κύκλωμα που έκανε τζίρο 12 εκατομμύρια το μήνα και δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά κανείς, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε:

«Ετσι είναι, αλήθεια. Διαβιβάστηκαν οι παρακολουθήσεις στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τότε, και η υπόθεση πάγωσε τελείως, τώρα αναδείχθηκε.

Και αναδείχθηκε όταν ο Κουρτάκης από αυτήν την δικογραφία, που είχε τις υποκλοπές μέσα, βρήκε ότι ο Καμμένος με τη γυναίκα του τον συνέλαβαν αυτόφωρο, - είμαι δικηγόρος της υποθέσεως σε δεύτερο βαθμό- και τους καταδίκασαν από 3 χρόνια φυλακή τον καθένα, αφού προηγουμένως φτιάξαν και δικογραφία για εκβίαση από το Εκβιαστών, όλοι δε οι αξιωματικοί του Εκβιαστών οι τότε, είναι κατηγορούμενοι τώρα στην υπόθεση Greek Mafia, από τότε λοιπόν που αυτά τα βρήκε ο Μητσοτάκης, είπε θα καθαρίσω εγώ την Αστυνομία. Σας το λέω ευθέως».

Ο κ. Κούγιας, τόνισε για τη υπόθεση με το γιο του κ. Θεοδωρικάκου για την οποία δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό, ότι «μόνο και μόνο ο χρόνος που επελέγη να γίνει η καταγγελία, και το γεγονός ότι γίνεται σε αυτόν που αποστρατεύτηκε επίσης, καταλαβαίνετε την σκοπιμότητα αυτής της υποθέσεως».

Το απόσπασμα για τη Greek Mafia εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…