Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον ραδιοφωνικό αέρα του Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, οι βουλευτές Θεόφιλος Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Αρβανιτίδης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.)

«Σε μια χώρα φτωχευμένη όπως την κατήντησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταφέραμε να παραδώσουμε ένα μαξιλάρι δις» σημείωσε μεταξύ άλλων  ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ότι: «Η οικονομία δεν είναι ένα ουδέτερο μέγεθος έχει κοινωνικά χαρακτηριστικά. Το 7% των νοικοκυριών έχουν δει αυξήσεις στους λογαριασμούς.

Το γεγονός ότι η οικονομία παρουσιάζει δείκτες ανάκαμψης δεν σημαίνει τίποτα αυτό...»

«Από τη μια πλευρά ακούμε έρχονται οι επενδυτές και από την άλλη δίνουμε δίνουμε...» σχολίασε δηκτικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.  

«Εμείς πήραμε την ευθύνη και σώσαμε τη χώρα ...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανιτίδης. Αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών τόνισε: «Εμείς από την αρχή μιλήσαμε για την παρακολούθηση του προέδρου μας... ζητήσαμε όλα στο φως ...»

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…