Για τα ποικίλα κακεντρεχή σχόλια σχετικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον ραδιοφωνικό αέρα του Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέττη Πέρκα.

Ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε ότι: «Δεν είναι πολιτειακό το θέμα. Βρήκαν ευκαιρία για χολή αυτοί που επαγγελματικά διχάζουν τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια.

Εδώ έχω ακούσει και ανιστόρητα πράγματα όπως ότι κατά τα πρώτα χρόνια η Βασιλεία του Κωνσταντίνου ήταν αντισυνταγματική. Ο Κωνσταντίνος κρίθηκε εν ζωή. Προφανώς έκανε τραγικά λάθη που και σωστά πλήρωσε(...)

Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο με την ιδιότητά μου ως δημοσιογράφος, αυτός θα ήταν Πολύ Κακό Για το Τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέττη Πέρκα σημείωσε:  «Αυτό που φάνηκε είναι η έλλειψη ιστορικής γνώσης από μερίδα του πολιτικού κόσμου.

Η ΝΔ έκανε μπρος – πίσω εδώ πέρα.

Θεωρώ ότι προκάλεσαν τα αισθήματα του ελληνικού λαού.

Γνώμη μου είναι ότι θίχτηκε ως ένα βαθμό μεγάλο μέρος του δημοκρατικού συναισθήματος του ελληνικού λαού».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…