Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στις προεκλογικές εξαγγελίες κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος.

«Βλέπουμε διάφορα σούργελα ποινικού και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος να υπόσχονται στους πάντες τα πάντα και ξεχνάμε ότι υπάρχουν Ελληνες νοημοσύνης, χαμηλής μόρφωσης, ή εύπιστοι, οι οποίοι τα πιστεύουν και τους ψηφίζουν. Αρα φτιάξτο θεσμικά αυτό και πες δώσε μου το νομοσχέδιο να το δω, και μάλιστα να υπάρχει και ρήτρα εάν εκλεγείς βάσει αυτών των δέκα πραγμάτων που υπόσχεσαι να κάνεις, στους πρώτους δύο μήνες της διακυβέρνησής σου» σχολίασε καυστικά ο κ. Τζήμερος υπογραμμίζοντας παράλληλα πως : «δε γίνεται να υπόσχεσαι ταυτόχρονα και παροχές και μείωση της φορολογίας».

Ο κ. Τζήμερος εξέφρασε την αντίθεσή του και απέναντι στα διάφορα «pass» και επιδόματα που παρέχει η κυβέρνηση στους πολίτες.

Αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού σημείωσε ότι: «Στις ειδικές συνθήκες πρέπει να πάρεις ειδικά μέτρα. Η πανδημία της Covid δεν αντιμετωπίστηκε ως πανδημία. Η Εθνική Δημιουργία είχε στηρίξει το πρώτο λοκντάουν γιατί δεν ξέραμε από που μας ερχόταν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμερος εκφράζοντας ωστόσο την αντίθεσή του στα μέτρα εγκλεισμού και επιδομάτων της κυβέρνησης.

Για το θέμα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο κ. Τζήμερος – ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος είναι αντίθετος με τη Βασιλεία- ανέφερε ότι το ζήτημα δεν είναι Πολιτειακό και υπογράμμισε ότι πρόκειται για πρώην νόμιμο αρχηγό κράτους και γι΄αυτό θα έπρεπε να κηδευτεί δημοσία δαπάνη και με τις αντίστοιχες τιμές.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…