«Ψευδή» χαρακτήρισε την κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία υποστήριξε ότι από το γραφείο του επιχειρηματία έφευγαν βαλίτσες με χρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής και πρώην υπουργός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

 «Δεν έχω παρακολουθήσει τη δίκη, δεν μπορώ να σας πω, ότι έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής φαίνεται να καταλήγει στην αθώωση του Νίκου Παππά, όλες οι καταθέσεις που έχω παρακολουθήσει. Την συγκεκριμένη δεν την έχω δει, για να μπορέσω να σας πω» ανέφερε, συμπληρώνοντας:

«Μα λογικό δεν είναι...ένας άνθρωπος που έχει στενό προσωπικό δεσμό με αυτόν που εξαρτά συμφέροντα από τη δίκη, δεν περιμένει κανείς ότι θα είπε πράγματα προς υπεράσπισή του;»

Ερωτηθείς στη συνέχεια εάν η γραμματέας θα τολμήσει να πει ψέματα για τις βαλίτσες που πήγαιναν στο γραφείο, ο βουλευτής απάντησε:

«Τι μου λέτε τώρα; Ξέρετε πολλούς γραμματείς σε ανθρώπους που εμπλέκονται σε περίεργα πράγματα οι οποίοι δεν ξέρουνε τι κάνει το αφεντικό τους και κατά κάποιο τρόπο έχουνε μια σχέση αλληλεγγύης μαζί του»;

«Μα φυσικά εννοείται ότι το θεωρώ ψέμα. Εννοώ ότι δε μπορώ, πέρα από το ότι το θεωρώ ανακριβές, να σας πω κάτι για να στηρίξω τον ισχυρισμό, γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς είπε. Αυτό λέω. Προφανώς το θεωρώ ψευδές».

Η αναφορά στην κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…