Στην κίνηση του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος ... μουτζώθηκε, αναφερόμενος στα εμβόλια που έχει κάνει για τον κορωνοϊό και για τη δύσκολη νόσηση που είχε πρόσφατα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Ερωτηθείς σχετικά μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς που τα έκανε και είχε την ευκαιρία να μουτζωθεί».

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, «αυτή είναι η πραγματικότητα για έναν άνθρωπο ο οποίος νοσεί βαριά, είναι μεγάλης ηλικίας ή και για έναν άλλο που δεν φαντάζεται ότι θα την περάσει δύσκολα την ασθένεια».

«Είδαμε και γερούς ανθρώπους, κατάγερους, ο κορωνοϊός να τους διαλύει, που δεν το περίμενε κανείς ή και να τους τελειώνει. Το ότι είχε την ευκαιρία να εκφραστει με αυτόν τον τρόπο απέναντι στην ταλαιπωρία και στην αγωνία και όλα όσα πέρασε, αυτή η ευκαιρία επιστημονικώς από τα εμβόλια δόθηκε», τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

 

 

Η αναφορά στην κίνηση του Γ. Παπαδάκη εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…