Απάντηση στον Αλέξη Κούγια που τον κατηγορεί ότι «αγοράζει» υποθέσεις, που έχουν ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, από τις εκπομπές της Ζήνας Κουτσελίνη και της Τατιάνας Στεφανίδου, έδωσε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο Απόστολος Λύτρας.

«Εχω μια πορεία 20 χρόνια. Αυτά που λέει ο κ. Κούγιας από προβλήματα που έχει ο ίδιος. Τι να πω...Δηλαδή την υπόθεση Novartis μπορεί να μου την έδωσε η Ζήνα ή η Τατιάνα;ή κι άλλες πολύ σοβαρές υποθέσεις. Εγώ νομίζω τώρα ότι ο Κούγιας, δεν ξέρω, και δεν το λέω προσβλητικά, ειλικρινά, με στεναχωρεί το γεγονός ότι ένας δικηγόρος φτασμένος μετά από τόσα χρόνια, έχει αρχίσει – προσπαθώ να το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται- έχει αρχίσει δε ξέρω, το διαβάζω και στο twitter, δηλαδή μακάρι ο άνθρωπος να έμπαινε λίγο στο twitter, να δει τι λέει ο κόσμος γι’ αυτόν, πάνω σε αυτά τα πράγματα» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Με όποιον δικηγόρο είχε αντιδικία πάντα έλεγε και έκανε τα ίδια» πρόσθεσε.

Διεύψευσε δε, ότι έχει «σχέση κουμπαριάς» με την κ. Κουτσελίνη, κάτι για τον οποίο τον κατηγόρησε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας επίσης στον Status.

Ο Απόστολος Λύτρας που έχει αναλάβει την οικογένεια του 16χρονου Ρομά είπε ότι την υπόθεση την ανέλαβε κατόπιν τηλεφωνήματος του προέδρου των Ρομά του οικισμού «Αγίας Σοφίας» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σημείωσε ότι την υπόθεση την έχει μαζί με τον Θεόφιλο Αλεξόπουλο, τον δικηγόρο που είχε αναλάβει εξ αρχής για λογαριασμό της οικογένειας του 16χρονου.

Ο κ. Λύτρας επέμεινε στον αρχικό ισχυρισμό του ότι αν το θύμα δεν ήταν Ρομ, θα υπήρχε άλλη αντιμετώπιση στο θέμα της προφυλάκισης ή μη, του αστυνομικού.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…