"Είναι δυνατόν μετά από αυτό που έγινε με την Καϊλή να μην παρακολουθούνται βουλευτές και ευρωβουλευτές αν υπάρχουν υπόνοιες και υποψίες διαφθοράς; Ακόμα περισσότερο θέματα Εθνικής ασφάλειας» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Εδώ συζητάμε για έναν ευρωβουλευτή που χρηματίστηκε. Στο κάτω κάτω της γραφής θα δώσει τα χρήματα πίσω, θα του πάρουν τα χρήματα, θα του δοθεί μια ποινή, θα πάει φυλακή. Αν ήταν θέμα εθνικής ασφάλειας δεν θα θέλαμε να παρακολουθηθεί ο κάθε ένας από εμάς, εγώ; Γιατί να μη με παρακολουθούν εμένα; Επειδή είμαι Ευρωβουλευτής να μη με παρακολουθούν; Ας βάλουμε περισσότερες ασφαλιστικές δικλείδες μπας και κάποιος θέλει να μου κάνει πολιτικό κακό γιατί είναι αντίπαλός μου. Δεν πειράζει. Ας το πάρουμε αυτό το ρίσκο αν είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας. Νομίζω ότι η υπόθεση Καϊλή βάζει ταφόπλακα για τον αν υπήρχε λογική για την παρακολούθηση»

Σε ερώτηση, για το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλοι από τον δικό της πολιτικό χώρο, η κ. Ασημακοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τώρα πια φαντάζομαι τα πάντα για τον αν μπορεί να υπήρχαν κι άλλοι και από τον δικό μας χώρο"

Αναφορικά με το πώς αντέδρασαν οι ευρωβουλευτές, όταν έγινε η τοποθέτηση της Εύας Καϊλή για το Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο, η κ. Ασημακοπούλου απάντησε:

«Όλοι σηκώσαμε τα φρύδια μας… είπαμε γιατί, τόσο ανοιχτά μιλάει υπέρ του Κατάρ πια ξαφνικά; Από εκεί, ώσπου να φανταστείς, ότι μπορεί να υπάρχουν βαλίτσες με 600.000 ευρώ στο σπίτι της, υπάρχει μία πολύ μεγάλη απόσταση.»

Σε ερώτηση, αν ρώτησαν στη συνέχεια την κ. Καϊλή για τη συγκεκριμένη τοποθέτησή της, η κ. Ασημακοπούλου είπε, πως «η απάντησή της ήταν, ότι αυτό πίστευε. Πήγε στο Κατάρ και τα είδε και είπε ότι πίστευε ότι κάνουν βήματα στη σωστή κατεύθυνση. Η απάντησή της ήταν ότι «μπορεί να το είπα λίγο άγαρμπα, αλλά το πιστεύω.»

Το απόσπασμα για την Καϊλή και τις παρακολουθήσεις Το απόσπασμα για την τοποθέτηση Καϊλή για το Κατάρ Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…