«Προοδευτική διακυβέρνηση με πρωταγωνιστή το ΠΑΣΟΚ, σημαίνει με βασική συνιστώσα αυτής της κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ, αυτό θα προϋπέθετε αλλαγή των συσχετισμών δυνάμεων μεταξύ των κομμάτων,  να είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προγραμματικών συγκλίσεων» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο Κώστας Χρυσόγονος, πρώην ευρωβουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, συμπληρώνοντας:

«Το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη είναι κάτι καινούριο στην πολιτική ζωή της χώρας, στελεχωμένο με νέους ανθρώπους, που μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα φέρει μια αλλαγή επί το ευρωπαϊκότερον , να γίνουμε ένα σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος.

Θέλουμε να μείνουμε στα παραδοσιακά μας; Στο πελατειακό σύστημα, στις προσωπικές σχέσεις και εξυπηρετήσεις, στις παρακολουθήσεις της αντιπολίτευσης από τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες;

Αν θέλουμε να μείνουμε σε αυτά, μια χαρά είναι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι σήμερα, προφανώς δεν είναι προοδευτική δύναμη» είπε ο Κώστας Χρυσόγονος,  «είναι ένα παθολογικό αρχηγοκεντρικό μόρφωμα, στην ουσία είναι ο ΑλέξηςΤσίπρας και η παρέα του, η οποία ενέχεται και σε διάφορα, με ορεινά οικόπεδα στην Ιθάκη, με κρουαζιέρες στο γιωτ της κ. Παναγοπούλου και άλλα διάφορα, που είναι γνωστά, δεν έχει πλέον δημοκρατική δομή και λειτουργία, με άλλα λόγια για μένα δεν είναι ένας φερέγγυος συνομιλητής, όπως έχουν σήμερα τα πράγματα. Τώρα, αν αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως αν αλλάξει η ηγεσία; Αν αλλάξει η πολιτική; Βεβαίως τα δύο κόμματα εφάπτονται πολιτικά, αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖ προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ..»

Η αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ: Το απόσπασμα για την προοδευτική διακυβέρνηση με πρωταγωνιστή το ΠΑΣΟΚ Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…