Πατέρας που καταγγέλθηκε το 2017 ότι βίαζε τον μεσαίο 7χρονο γιο του σε πάρτι με άλλους ενήλικους και κακοποιούσε σεξουαλικά τα υπόλοιπα παιδιά του, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, ενώ η μητέρα που καταγγέλλεται ότι γνώριζε και συγκάλυπτε τις φρικιαστικές αυτές πράξεις, έχει ακόμα τη γονική μέριμνα του μικρότερου παιδιού.

"Αυτή η υπόθεση βρίσκεται σήμερα ακόμα στο στάδιο έκδοσης βουλεύματος. Δεν έχει προχωρήσει στο ακροατήριο. Ο καταγγελλόμενος πατέρας κυκλοφορεί ελεύθερος αφού δεν έχει αποφασιστεί από τις αρμόδιες αρχές κανένας περιοριστικός όρος, παρά μόνο να μην έχει επικοινωνία με τα παιδιά", αυτό ανέφερε στον Status fm και στην Έφη Παφίτου, η κ. Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας η οποία είναι σήμερα 22 ετών.

Η 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον περασμένο Απρίλιο πως αυτή και ο αδερφός της έπεσαν θύμα κακοποίησης ξανά και ξανά μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον Status η κ. Πλαστήρα το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους μαζί με άλλους ενήλικες, με τη συγκάλυψη της μητέρας. Μάλιστα όπως είπε οργάνωναν πάρτι βιασμού, στα οποία ο γιος ζούσε τις φρικαλεότητες, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά στη μητέρα. 

"Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, μου έχουν πει ότι έχουν τρανταχτές αποδείξεις ότι η μητέρα ήξερε και συγκάλυπτε. Μετά απ όλα αυτά σήμερα η γονική μέριμνα ανήκει ακόμα στους γονείς. Υπάρχει μεγάλη ολιγωρία από τις αρχές. Η μεγάλη κόρη προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή, το μεσαίο παιδί που είναι σήμερα 17 φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι και το μικρό βρίσκεται ακόμη στα χέρια της μάνας του. Δυστυχώς δεν έχουν γίνει ακόμη γίνει τα ουσιώδη", κατέληξε η κ. Πλαστήρα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, 17 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή τους στις φρικιαστικές πράξεις βιασμού του ανήλικου στα Πετράλωνα.        

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…