Για τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και τις αναταράξεις που προκαλεί στην παγκόσμια οικονομία η ενεργειακή κρίση, μίλησε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Τόνισε ότι η οικονομία είναι αυτή που θα παίξει ρόλο για την έκβαση των εκλογών και ιδιαίτερα η ακρίβεια, οι τιμές των βασικών προιόντων και το εισόδημα των πολιτών. «Σε αυτά πάνω όπως επίσης και τα εθνικά θέματα, θα κριθούν οι εκλογές» υπογράμμισε ο κ. Βίτσας.

Ερωτηθείς για το ένα τα Marder θα πρέπει να πάνε στον Έβρο, ο πρώην υπουργός σημείωσε: «Υπάρχουν θέματα που η δημόσια συζήτηση δεν έχει να κάνει μονο για τον ελληνικό λαό, αλλά τα ακούνε όλοι. Δηλαδή τα Marder το ξέρουν τόρα όλοι ότι θα πάνε στον Έβρο, το ξέρουν και στην Τουρκία».

«Η πολιτική ηγεσία τους στρατιωτικούς πρέπει να ακούει» τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας σημειώνοντας παράλληλα ότι  θα έπρεπε να υπάρχουν τεθωρακισμένα οχήματα στα νησιά».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…