Για την υπόθεση με την καταγγελία 19χρονης ότι βιάστηκε από δύο αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας,  μίλησε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ., Αλέξης Κούγιας.

Αρχικά ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τα αποδυτήρια του τμήματος στην Ομόνοια είναι πειθαρχική παράβαση όχι ποινική. Σημείωσε δε, πως είναι αποδοκιμαστέα η ερωτική πράξη μέσα σε αστυνομικό τμήμα.

Αναφορικά με την υπόθεση επανέλαβε πως και οι δύο αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι δεν έγινε βιασμός.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Ενα κορίτσι που διαλέγει να πάει να βρει τέσσερις αστυνομικούς μόνη της άγρια νύχτα στο Θησείο, να φύγουν οι δύο να πάνε γιατί πρέπει να επιστρέψου στο τμήμα, να παίρνει το αυτοκίνητό της να πηγαίνει μόνη της στο αστυνομικό τμήμα, να μένει για κάποιο χρονικό διάστημα εκεί, να φεύγει μόνη της από το αστυνομικό τμήμα, και μετά από τρεις μέρες».

«Η 19χρονη πήγε μόνη της στο Αστυνομικό Τμήμα όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας. Ολα προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας» τόνισε ο κ. Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ακόμη ότι «Ο ισχυρισμός της κοπέλας είναι ότι είχε κάποια εργασιακά θέματα και πήγε και βρήκε τους 4 αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. να τους ρωτήσει πως θα τα λύσει. Μετά ότι πήγε στο Τμήμα για να την ξεναγήσουν. Εχει μια περίεργη δομή όλη αυτή η ιστορία».

«Υπάρχει αντικειμενικό υλικό από τις κάμερες έξω από ξενοδοχεία, καταστήματα κλπ.»

«Είναι ψέμα ότι βιντεοσκόπησαν οι αστυνομικοί την πράξη» υπογράμμισε ακόμη ο κ. Κούγιας.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…