"Ο κόσμος δυστυχώς εδώ στο Κίεβο έχει συνηθίσει τον πόλεμο. Μάθαμε να ζούμε μ’ αυτό", τόνισε μιλώντας στον Status fm και στην Έφη Παφίτου, ο Έλληνας επιχειρηματίας στο Κίεβο, Τάσος Τσιάμης.

"Από τον Ιούνιο και μετά δεν είχαμε κάποιο χτύπημα μέχρι την περασμένη Δευτέρα και τη σημερινή επίθεση, οπότε η ζωή κυλούσε όσο γίνεται κανονικά. Εδώ δεν είμαστε Ευρώπη να σε επιδοτούν. Αν δεν δουλέψεις, δεν τρως", συνέχισε ο κ. Τσιάμης από το σημείο όπου νωρίς το πρωί χτυπήθηκε από ρώσικα droneς, με απολογισμό τρεις νεκρούς.

" Έχει χτυπηθεί μια κατοικία στο κέντρο του Κιέβου πολύ κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Είχαν στόχο έναν σταθμό που ζεσταίνει το νερό για να θερμαίνονται τα σπίτια, αλλά αστόχησαν", είπε ο κ. Τσιάμης.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν προμήθειες στα εμπορικά καταστήματα του Κιέβου ο κ. Τσιάμης είπε: " Υπάρχουν προϊόντα στα καταστήματα. Οι σιδηροδρομικές γραμμές είναι ανοιχτές, όπως και τα σχολεία ήταν ανοιχτά μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα. Σήμερα έκλεισαν, και τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά. Όταν ακούμε τις σειρήνες μπαίνουμε σε υπόγεια πάρκινγκ ή καταφύγια. Αλλιώς όπου μπορεί ο καθένας. Και ο πόλεμος συνηθίζεται", κατέληξε.

" Εδώ δεν υπάρχει επιστράτευση. Ισχύει η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στους άνδρες 18-60 και πολεμά οποίος θέλει, πέρα από τους επαγγελματίες στρατιωτικους και τους μισθοφορους", υπογράμμισε ο Τάσος Τσιάμης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…