Ο Γιώργος Κούδας στον Status: Ο Σαράφης ήταν «τανκς» στον αέρα

Για τον Σταύρο Σαράφη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη και για τα ποδοσφαιρικά χρόνια που πέρασαν μαζί μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούδας, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπλιάτκα.


«Ήταν ένα αγνό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Κούδας ενώ αναφερόμενος στα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά σημείωσε ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω σέντρα και να μη σηκωθεί ο Σαράφης, εννιά στα δέκα πήγαιναν μέσα».

«Είχε ένα φοβερό άλμα, ήταν τανκς στον αέρα και η μπάλα ήταν σίγουρο ότι θα καταλήξει στα δίχτυα», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο κ. Κούδας περιέγραψε το κλίμα που επικρατούσε τα χρόνια εκείνα στο ποδόσφαιρο. «Δεν είχαμε τον νου μας στις μετεγγραφές. Νιώθαμε όλο αυτό που παίρναμε από τον κόσμο εκείνα τα χρόνια». «Με τον Κώστα Παπαϊωάννου ήμασταν συμπαίκτες στην πλατεία Διοικητηρίου. Ήμασταν φίλοι», σημείωσε.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα περιέγραψε ο Γιώργος Κούδας:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…