"Η 34χρονη που απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2020, και τώρα βρίσκεται στη φυλακή, θα μπορούσε με καλή διαγωγή να κυκλοφορεί ελεύθερη μετά από 3-4χρόνια", ανέφερε στον Status fm και στην Έφη Παφίτου η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Ανθούλα Ανάσογλου.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών, με εκτιτέα τα 20 έτη, για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, έκθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση.

Η απαγωγή του κοριτσιού συνέβη στις 11 Ιουνίου. Το κορίτσι πλησίασε η κατηγορουμένη τη στιγμή που έβγαινε με δυο συμμαθητές της από το σχολείο της. Το παιδί τη γνώριζε καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στο παρελθόν. Της είπε για να την πείσει να πάει μαζί της ότι την έστελνε η μητέρα της. Την έπεισε να επιβιβαστεί σε ταξί, την μετέφερε έπειτα στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά και από εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

"Το μικρό κορίτσι βρίσκεται ακόμα σε ειδική δομή. Όταν επιστρέψει και στην περίπτωση που η κατηγορουμένη βγει νωρίτερα, κάτι που είναι πολύ πιθανό όπως είπα, θα μπορούσε να την ξαναβρεί μπροστά της", τόνισε η κ. Ανάσογλου. 

Όσον αφορά στον 41 ετών συγκατηγορούμενό της 34χρονης, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για συνέργεια στην αρπαγή, το Δικαστήριο δεν του χορήγησε ελαφρυντικό, αλλά αποφάσισε να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής ενόψει του εφετείου. Κατά της απόφασης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

"Ο συνεργός μπορεί να μην είχε άμεση συμμετοχή στην πράξη αλλά όλα δείχνουν ότι γνώριζε. Κυκλοφορεί όμως ελεύθερος. Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει και άλλο κύκλωμα πίσω από αυτήν την ιστορία και ότι τα πάντα ήταν προμελετημένα. Κάποιος έδωσε οδηγίες και κατέστρεψαν όλον τον σκληρό δίσκο, με συνέπεια να χαθούν πολύτιμα στοιχεία", συμπλήρωσε η κ. Ανάσογλου, υπογραμμίζοντας πως η δικαιοσύνη πρέπει να προχωρά ταχύτερα σε τέτοιες υποθέσεις και να είναι αυστηρότερη.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…