Την ικανοποίησή του για τα οφέλη που αποκόμισε η Θεσσαλονίκη από την 86η ΔΕΘ εξέφρασε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Κώστα Μπλιάτκα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Επισήμανε πως «είχαμε και πάλι μια ζωντανή Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Ζέρβας σημείωσε πως η οικονομία της πόλης είχε ελάχιστες ή καθόλου ζημίες κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως.

«Βάζω πολύ ψηλά τον πήχυ για τη Θεσσαλονίκη - Η πόλη ταλαιπωρείται από το αυτογκόλ που έχει βάλει τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο δήμαρχος.

Ξεκαθάρισε ότι το θέμα του Μετρό τελειώνει και επανέλαβε ότι το Μετρό θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2023.

Αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι στις τρεις καλύτερες πόλεις παγκοσμίως για να είναι κανείς ψηφιακός νομάς το 2022, κατατάσσει τη Θεσσαλονίκη η Instant Offices, εταιρεία διαχείρισης εμπορικών ακινήτων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημειώνεται ότι ψηφιακός νομάς είναι ένας απομακρυσμένος εργαζόμενος που ταξιδεύει και εργάζεται ταυτόχρονα, επισκέπτεται τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, εργάζεται από παραλίες, καφετέριες και χώρους συνεργασίας.

Μερικοί ψηφιακοί νομάδες ταξιδεύουν μόνο για λίγους μήνες και άλλοι το κάνουν για χρόνια. Οι έρευνες δείχνουν ότι το 80% των ψηφιακών νομάδων προτιμούν να μείνουν σε μια τοποθεσία για 3-9 μήνες.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…