Απαντήσεις σύντομα για την υπόθεση απόπειρας παρακολούθησης του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε ο Παύλος Χρηστίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

Όπως ανέφερε, «η ουσία του ζητήματος είναι να δούμε ποιος προσπάθησε να παρακολουθήσει τον κ. Ανδρουλάκη και δεύτερο με ποιανού την εντολή».

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντηθεί το συντομότερο δυνατό για να δούμε σε τι συνθήκες μπορεί να κάνει κάποιος μια πολιτική δραστηριότητα. Υπάρχει και ζήτημα Δημοκρατίας, που σχετίζεται με το κατά πόσο η πολιτική δράση ενός προσώπου μπορεί να παρακαλουθείτε από τον οποιοδήποτε. Αυτό δημιουργεί εύλογα ερωτήματα», υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης. 

 «Εμείς μιλάμε για απόπειρα παρακολούθησης και θέλουμε να μάθουμε να ποιος έστειλε το link», ξεκαθάρισε ο Παύλος Χρηστίδης.

Διευκρίνισε ότι η απόπειρα παρακολούθησης αφορά την περίοδο του Σεπτεμβρίου. «Είναι με βάση την έρευνα που έχει κάνει το Ευρωκοινοβούλιο, δεν την κάναμε εμείς. Έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια περίοδος το τελευταίο 10ημερο του Σεπτεμβρίου εστάλει ένα μήνυμα που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…