Την επιθυμία της να χτίσει την καριέρα της στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, η Ελίνα Χατζηδημητρίου, η Θεσσαλονικιά φοιτήτρια που πέτυχε το «απόλυτο 10» στην Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, το πρώτο από Ιδρύσεως Σχολής.

Οπως τόνισε «Δεν θα ήθελα να συνεχίσω τη ζωή μου μόνιμα στο εξωτερικό, θα ήθελα να πάω για ένα διάστημα, π.χ. για πέντε χρόνια, για να κάνω διδακτορικό, να αποκτήσω κάποια εμπειρία, και διδακτική, και μετά θα ήθελα να επιστρέψω στη χώρα μου».

Η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως αρχικά δεν το περίμενε να φθάσει σε τέτοιο επίπεδο αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν ο στόχος της.

Σημείωσε ότι δεν αισθάνεται να έχει στερηθεί κάτι από την εφηβεία της λόγω της εντατικής μελέτης. Μάλιστα, όπως είπε, στο Λύκειο ήταν μαθήτρια του «20» όχι όμως και στο Γυμνάσιο.

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με καταλήψεις, κινητοποιήσεις και δραστηριότητες εκτός των σπουδών μου και δε θα με ενοχλούσε η παρουσία αστυνομίας, αν  κάνει τη δουλειά της» σημείωσε

Η επίσημη ανακοίνωση της Σχολής Θετικών Επιστημών ΑΠΘ

 «Τα "ρεκόρ" που καταρρίπτονται: το πρώτο απόλυτο 10 της ΣΘΕ είναι σε μαθηματικό και σε γυναίκα.

Στις 22-07-2022, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος κ. Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!»

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…