Αντιρρήσεις κατά της κατασκευής του fly over κατέθεσε σήμερα στη Δημόσια Διαβούλευση ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών, ζητώντας την οριστική ματαίωση του έργου κατασκευής Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Fly over) στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών επικαλείται επτά λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να προχωρήσει το έργο.

«Εμείς δεν είμαστε ενάντια στην ανάπτυξη και σε οποιαδήποτε έργο που θα βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής μας. Είμαστε ενάντια στο έργο έτσι όπως φαίνεται ότι θα γίνει», σημείωσε ο Ηλίας Γκίνδης, δικηγόρος και πρόεδρος του Δ.Σ, του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών Πυλαίας Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη. Έκανε λόγο για ένα φαραωνικό έργο το οποίο θα καταστρέψει τη φυσιογνωμία του συνοικισμού στα Κωνσταντινοπολίτικα.

«Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακριβώς λεπτομέριες για το έργο σχετικά με την πορεία του και για το τι προβλέπει. Αυτό μας δημιουργεί πολλούς προβληματισμούς. Το έργο θα αλλάξει την πόλη», επισήμανε ο κ. Γκίνδης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…