Συνεδριάζει εκτάκτως στις 14:00 η  Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση της απόπειρας παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη. Μιλώντας στον Status και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Γιώργος Κατρούγκαλος, εκτίμησε πως η διερεύνηση της υπόθεσης δεν θα τελειώσει σήμερα.

«Και εμείς, και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., θεωρούμε ότι δεν τελειώνει σήμερα η διερεύνηση της υπόθεσης. Θα συνεχιστεί με κάθε δυνατό τρόπο που έχουμε στη διάθεσή μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός.

Ερωτηθείς για ποιο  λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος «έδειξε» το Μαξίμου ως υπεύθυνο για τις υποκλοπές, έκανε λόγο για ενδείξεις που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας στον αέρα της εκπομπής τις ενδείξεις  που επικαλούνται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε πως «οι ενδείξεις που έχουμε, δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο των αποδείξεων, αλλά οι ενδείξεις είναι ιδιαίτερα ισχυρές.

Οι ενδείξεις που έχουμε, για τα δεδομένα που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα στα χέρια μας, δείχνουν κρατικά υποστηριζόμενους φορείς. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι.

Κι ακριβώς επειδή ο κ. Μητσοτάκης έχει αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, κι έχει υπαγάγει την ΕΥΠ στον ίδιο προσωπικά, είναι προφανές πως οτιδήποτε αφορά ΕΥΠ, αφορά Μητσοτάκη», επισήμανε ο κ. Κατρούγκαλος.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…