Γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού ΝΔ, Βασίλης Φεύγας στον Status: "Απευθυνόμαστε σε αυτούς που χθες διαμαρτυρήθηκαν - Θέλουμε να εμβολιαστούν για να προστατέψουν την υγεία τους"

Απευθυνόμαστε στο σύνολο των πολιτών και στους εμβολιασμένους και στους ανεμβολίαστους, δήλωσε ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Βασίλης Φεύγας, μιλώντας στον Status 107.7

"Είχαμε διαφορετικό τοπίο πριν από μερικές εβδομάδες", ανέφερε ο κ. Φεύγας. "Η μόνη ασπίδα προστασίας που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι το εμβόλιο, είναι το δώρο που μας έδωσε η επιστήμη", είπε. 

"Η Ελλάδα έχει επάρκεια εμβολίων έχει ένα μη γραφειοκρατικό σύστημα για να κλείσει κανείς ραντεβού και να πάει να εμβολιαστεί".

Σχετικά με τους αρνητές, δήλωσε, πως "υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών. Είναι οι αρνητές εμβολίων γενικά και υπάρχει και η άλλη κατηγορία φοβάται, έχει ανασφάλειες ή έχει προβλήματα υγείας.

Εμείς απευθυνόμαστε σε αυτούς που χθες διαμαρτυρήθηκαν. Εμείς θέλουμε να εμβολιαστούν για να προστατέψουν την υγεία τους.

Αν κάποιος δεν επιθυμεί να πάει κάνει το εμβόλιο είναι επιλογή του, είναι δύσκολο επικοινωνιακά να τον πείσεις ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο Είναι μια επιλογή του. Η επιλογή του όμως αυτή δεν μπορεί ή η επιλογή δεν μπορεί να γίνει λειτουργεί εις βάρος όλων εμάς που έχουμε κάνει το εμβόλιο που θέλουμε την ελευθερία και στις μετακινήσεις και στις κοινωνικές δραστηριότητες και στις κοινωνικές συναναστροφές και στις επαγγελματικές δραστηριότητες".

Ερωτηθείς για την διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση, ο κ. Φεύγας ανέφερε: "Η διαχείριση κρίσεων σε σχέση με υγειονομικά θέματα ενδιαφέροντος είναι δύσκολες", επεσήμανε. "Έχει να κάνει με προστασία ανθρώπινων ζωών και από την άλλη έχει να κάνει με ανασφάλειες, συγχύσεις"

Το θέμα του εμβολιασμού σε σχέση με την Ευρώπη πήγε πολύ καλά. Υπάρχουν επικοινωνιακά λάθη. Δεν λέει κανείς ότι λειτουργήσαμε τέλεια, αλλά σε συνολικό βαθμό η κυβέρνηση το πήγε πολύ καλά.

"Στο τέλος πιστεύω ότι θα πετύχουμε το τείχος ανοσίας και θα αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον, όπως τοπικά lockdown, με ότι αυτό σημαίνει για την κοινωνική και την οικονομική ζωή του τόπου", κατέληξε.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…