Πρόεδρος εργαζομένων στον επισιτισμό στον Status: "Να μην γίνουν όλοι αυτοί που δεν θα εμβολιαστούν τα μαύρα πρόβατα της κοινωνίας"

Τη δική του άποψη για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατέθεσε μιλώντας στον Status 107.7, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής, Γιώργος Μπρανίκας.

«Ουσιαστικά θέλουν να περάσουν τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας σε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί  και πάει δηλαδή πάλι στην ατομική ευθύνη μεταφέρει δηλαδή την πολιτική ευθύνη σε ατομική ευθύνη», ανέφερε.

«Έπρεπε να γίνουν προσλήψεις σε ιατρικό υγειονομικό προσωπικό.Εμείς λέμε στους συναδέλφους μας ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι γενικά. Μην ξεχνάμε η επιστήμη έχει σώσει κόσμο, έχει εξαφανίσει ασθένειες. Σίγουρα όμως δεν θα πρέπει να γίνει μπαλάκι το αν κάποιος είναι εμβολιασμένος η όχι να χάνει τα δικαιώματα του ή να χάνει τη δουλειά του ενδεχομένως, γιατί εκεί πέρα το πάει  η κυβέρνηση με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού χθες».

«Εμείς η θέση μας είναι να εμβολιαστούν όλοι αλλά αυτοί που δεν θα εμβολιαστούν να μην γίνουν τα μαύρα πρόβατα της κοινωνίας, να μην γίνουν οι άνθρωποι που θα χάσουν οποιαδήποτε ατομικά συνταγματικά δικαιώματα η θα χάσουν τις δουλειές τους», κατέληξε.

Ακούστε την συνέντευξη στον Status 107.7

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…