ΗΧΗΤΙΚΟ - Γιαννακός στον Status: Στοχοποιούν τους υγειονομικούς χωρίς λόγο - Είμαστε υπερ του εμβολίου, κατά της υποχρεωτικότητας

Για στοχοποίηση του κλάδου των υγειονομικών, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός μιλώντας στον Status 107.7.

"Το εμβόλιο είναι δώρο ζωής. Είναι το μοναδικό μας όπλο κατά του 4ου κύματος του κορωνοϊού, αλλά ας μην ξεχνάμε τα άλλα δύο που είναι τα μέτρα ατομικής προστασίας που δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει λάθη και δεν τηρούνται και η σωστή ιχνηλάτηση", ξεκαθάρισε ο κ. Γιαννακός.

"Εμείς έχουμε πει ότι θα πρέπει όλοι οι υγειονομικοί να εμβολιαστούν καθώς επίσης και  οι πολίτες. Και μάλιστα είπαμε ότι είναι χρέος και καθήκον να εμβολιαστεί και ο τελευταίος υγειονομικός γιατί προστατεύει και τον εαυτό του αλλά και τους ασθενείς".

Έχουμε χάσει 27 συναδέλφους από κορωνοϊό, από την εποχή που δεν υπήρχαν τα εμβόλια.

"Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή γιατί θεωρούμε ότι στοχοποιούμαστε χωρίς λόγο".

"Δικαιολογούνται τέτοιες κουβέντες για υποχρεωτικότητα; Δικαιολογούνται τέτοιες κουβέντες για ποινές, όταν υπάρχουν κοινωνικές ομάδες οι οποίες δεν εμβολιάστηκαν, τόνισε και αναφέρθηκε στους ιερείς που όπως είπε "από άμβωνος διακηρύττουν την άρνηση των εμβολίων".

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…