ΗΧΗΤΙΚΟ - Πρόεδρος Παλαίκαστρου Σητείας στον Status: Γιατί κληρώνουμε κατσικάκι σε όσους εμβολιαστούν

Στο Παλαίκαστρο Σητείας βάζουν ένα αγριοκάτσικο στην κλήρωση για έναν από εκείνους που θα αποφασίσουν να κάνουν το εμβόλιο κατά της covid 19. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαίκαστρου Σητείας, Νικόλαος Χατζηδάκης μίλησε στον Status 107.7

Όπως είπε όλα ξεκίνησαν απο ένα τηλεφώνημα που είχε απο έναν βοσκό της περιοχής ο οποίος τον κάλεσε για να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί και του έριξε την ιδέα να φέρει και ένα κατσικάκι να το κληρώσουν.

"Εμείς μιλήσαμε για μια συμβολική κίνηση" ανέφερε. "Ο κόσμος δεν έρχεται αποκλειστικά για το κατσικάκι", τόνισε.

"Η ανευθυνότητα έχει ευθύνη ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας. Η κοινότητα μας δοκιμάστηκε στην πανδημία με σκληρό lockdown", συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρουν τα μέλη της κοινότητας του Παλαικάστρου σε ανακοίνωσή τους: «Η κοινότητα Παλαίκαστρου, στα πλαίσια της εθνικής προσπάθειας «πανεμβολιασμού» και θέλοντας να βοηθήσει το έργο του υπουργείου της 7ης ΥΠΕ, υπό την Λένα Μπορμπουδάκη, θα κληρώσει μεταξύ όσων δηλώσουν να εμβολιαστούν στο χωριό μας την ερχόμενη εβδομάδα, ένα άγριο κατσικάκι από την «Τουρκογαγγέλα» προσφορά του Κωστή Μαζωνάκη, που τον ευχαριστούμε πολύ. Περιμένουμε τις συμμετοχής σας, στο γραφείο της Κοινότητας, εργάσιμες ημέρες και ώρες».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…