ΗΧΗΤΙΚΟ- Συγκλονιστική μαρτυρία: "Πως βίωσα τον κορωνοϊό στην οικογένεια μου"

Ράγισαν καρδιές σήμερα το πρωί στον Status 107.7, με τη συγκλονιστική μαρτυρία της Ελένης Φωτιάδου η οποία βίωσε τον κορωνοϊο στην οικογένεια της, καθώς και ενός ακροατή του οποίου νόσησε το 30 ημερών εγγονάκι του.

Όπως είπε η Ελένη Φωτιάδου ο σύζυγος της ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό

«Αναστατώθηκε ολόκληρη η οικογένεια, το ένα μου παιδί έχει διαβήτη τύπου 1 και θεωρείται ότι είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου», ανέφερε.

Ο σύζυγος ηλικίας 50 χρόνων υγιής, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στο νοσοκομείο. Και ενώ μπήκε στο νοσοκομείο καθαρός μέσα σε λίγες ώρες έγινε η πνευμονία του τόσο βαριά που κόντεψε να διασωληνωθεί.

«Σκεφτόμαστε πως αυτοί οι άνθρωποι που τους δίνεται η δυνατότητα με έναν απλό εμβολιασμό να προστατέψουν τον εαυτό τους από όλη αυτή την κατάσταση δεν πηγαίνουν», δήλωσε η κ. Φωτιάδου.

«Θα πω την άποψη μου», είπε, «που μπορεί να είναι λίγο ακραία. Αυτοί που δεν εμβολιάζονται λόγω πεποίθησης να υπογράψουν σε ένα ωραίο χαρτάκι ότι ξέρετε εμείς δεν επιθυμούμε τη δωρεάν νοσηλεία σε περίπτωση που χρειαστούμε λόγω κορωνοϊού»

12 μέρες νοσηλεία

«Οι ώρες που περίμενα ήταν ατελείωτες. Περίμενα  να φτάσει η ώρα της ενημέρωσης στις 7 η ώρα το απόγευμα», μια ενημέρωση από τους γιατρούς για 10 λεπτά.

«Μαζί του δεν μπορούσα να μιλήσω ήμουν αποκομμένη».

«Ο ίδιος έβλεπε τον εαυτό του να χειροτερεύει.. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε μόνο σε γραπτά μηνύματα ελάχιστα και αυτά. Σκεφτόταν ότι αυτό ήταν αρχίζω και πάω προς το χειρότερο».

Ο φόβος της διασωλήνωσης

«Έλεγα αυτή τη στιγμή θα με πάρουν τηλέφωνο και θα μου πουν ο άντρας σου θα μπει στη ΜΕΘ και θα διασωληνωθεί και πρέπει να το δεχτείς και δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω πώς να το πω στην οικογένεια μου».

«Ήταν οι χειρότερες μέρες που περάσαμε», κατέληξε η κ. Φωτιάδου.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…