Βαρεμένος για δηλώσεις Οικονόμου: Χυδαίες επιθέσεις, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις - Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, είναι Κασσελάκης fund

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιώργου Βαρεμένου για τις δηλώσεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και στενού συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Θανάση Οικονόμου, περί «σκιών» και «συνδιαλλαγών» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια του ελέγχου του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον Status 107.7 της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για αδιανόητες αθλιότητες. «Έχουμε φαινόμενα που δεν αρμόζουν ούτε καν σε εξωπολιτικές δραστηριότητες. Πέντε μέρες πριν τις εκλογές βλέπουμε χυδαίες επιθέσεις, όπως για παράδειγμα στην Έφη Αχτσιόγλου από μετεωρίτες της πολιτικής... Και τώρα φτάσαμε στο σημείο να λέει αυτά ο κ. Οικονόμου», ανέφερε ο κ. Βαρεμένος.

Σε υψηλούς τόνους ανέφερε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα εξασκήσει ότι μέσο έχει. «Για μένα άκουσα για συναλλαγή. Το είπε; Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και να το υποστηρίξει. Εγώ σεβάστηκα σε όλη μου την πορεία τους θεσμούς. Ήμουν για ένα όχι μεγάλο διάστημα πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες προσπάθησα να κάνω ότι είναι δυνατόν», τόνισε ο κ. Βαρεμένος.

Εκτίμησε ότι όλο αυτό που έγινε είναι σε γνώση και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας εντολοδόχο του κ. Κασσελάκη τον κ. Οικονόμου. «Ο κ. Κασσελάκης και οι συν αυτώ πρέπει να εξηγήσουν τώρα», σημείωσε ο κ. Βαρεμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει «το ματς Μητσοτάκη – Κασσελάκη».

«Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, το διέλυσε το κόμμα, είναι Κασσελάκης fund», κατέληξε ο κ. Βαρεμένος.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Βαρεμένου:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…