Ηχητικό Δ. Παπαστεργίου στον Status FM 107.7: "Να'ναι καλά ο άνθρωπος, να μπορεί να δουλεύει, να παίρνει αυτοκίνητα 250.000 δολαρίων"

"Να'ναι καλά ο άνθρωπος, να μπορεί να δουλεύει, να παίρνει αυτοκίνητα 250.000 δολαρίων", σχολίασε δηκτικά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στον Status FM 107,7 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση, σχετικά με την παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη.

"Υπάρχουν ζητήματα σχετικά με την ύπαρξη εταιριών εκτός Ελλάδος, βάση της κείμενης νομοθεσίας", σημείωσε. Ο ίδιος τόνισε πως περιμένει και την επίσημη υποβολή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη μέσω της επίσημης πλατφόρμας.

Ακούστε στο 8.36

Για το mycoast και τα μέτρα πυροπροστασίας

"Το mycoast είναι μια πλατφόρμα που αξιοποιεί τα ανοιχτά δεδομένα που ήδη είχαμε και δείχνει αν η παραλία είναι νόμιμα νοικιασμένη, που υπάρχει ελεύθερος χώρος για να βαλει ο πολίτης την ομπρέλα του να κάτσει και να καταγράψει παρανομίες", δήλωσε ο υπουργός.

Οι καταγγελίες γίνονται ανώνυμα και επώνυμα αν θέλουμε να παρακολουθούμε την πορεία της θα πρέπει να την κάνουμε επώνυμα, όπως διευκρίνισε.

"Οι καταγγελίες είναι πάνω απο 700 σε έναν μήνα λειτουργίας της πλατφόρμας", δήλωσε ο Υπουργός.

Σχετικά με την πλατφόρμα για τα μέτρα πυροπροστασίας σημείωσε πως δόθηκε πλέον η δυνατότητα στους δημους μέσω του κτηματολογίου να εντοπίζουν άμεσα τον ιδιοκτήτη του οικοπεδου που δεν έχει καθαριστεί.Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…