Ν. Κακλαμάνης: Δεν έχω πειστεί από τις εξηγήσεις Παππά- Είτε γνώριζε είτε όχι, ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πολιτική ευθύνη

«Τέτοια πράγματα δεν τα έχω ξανασυναντήσει στα 30 χρόνια που έχω την πολιτική μου ιδιότητα, ούτε σε στιγμές έντασης το '89-'90, τέτοια πράγματα δεν είχαμε ξανακούσει» δήλωσε στον Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης για τους διαλόγους Παππά-Μιωνή, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Τώρα ξεκινάει το χρέος της αυτεπάγγελτης έρευνας της Δικαιοσύνης, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Πλιώτα, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»

«Δεν έχω πειστεί από αυτά που άκουσα χθες, από τις εξηγήσεις του κ. Παππά» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης.

«Στην περίοδο Σαμαρά δεν υπήρχε η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς Παππά, ότι ο επίμαχος διάλογος αναφερόταν στην περίοδο Σαμαρά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι περιμένει την εξέταση από τα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τις ηχογραφήσεις, να εξεταστεί δηλαδή αν είναι παραποιημένες, όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος Παππάς.

Ερωτηθείς για τις ευθύνες του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο κ. Κακλαμάνης απάντησε:

«Είτε γνωρίζει είτε δεν γνωρίζει, ο τότε πρωθυπουργός, έχει την πολιτική ευθύνη.

Περιμένω μέσα στη Βουλή μία τοποθέτηση από τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.»

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…