«Τέτοια πράγματα δεν τα έχω ξανασυναντήσει στα 30 χρόνια που έχω την πολιτική μου ιδιότητα, ούτε σε στιγμές έντασης του 89-90, δεν είχαν ακουστεί τέτοια πράγματα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης για τους διαλόγους Παππά-Μιωνή, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Νομίζω λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή το χρέος των πολιτικών είναι να σιωπήσουμε και με πολύ προσοχή να τοποθετούμεθα δημόσια - και ξεκινάει το χρέος της αυτεπάγγελτης έρευνας από την ελληνική Δικαιοσύνη. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον κ. Πλιώτα, Νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός εισαγγελικός λειτουργός και το θέμα αυτό πρέπει να ερευνηθεί σε όλη του την έκταση» υπογράμμισε ο κ. Κακλαμάνης.

«Ακουσα τις εξηγήσεις του συναδέλφου μου, του κ. Νίκου Παππά, τις δηλώσεις που έκανε χθες – δεν έχω πειστεί. Δεν έχω πειστεί ότι, αυτά τα οποία λέει, έχει δίκιο» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης.

«Στην περίοδο Σαμαρά δεν υπήρχε η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς Παππά, ότι ο επίμαχος διάλογος αναφερόταν στην περίοδο Σαμαρά.

«Πρέπει αφενός το αρμόδιο εργαστήριο της αστυνομίας να ψάξει αυτήν την κασέτα, να δει αν είναι συρραφή όπως λέει ο κ. Παππάς ή αν είναι ατόφια, κι από κει και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης να το ψάξει και να το παρουσιάσει στο λαό» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά ότι οι ηχογραφήσεις είναι παραποιημένες

Ερωτηθείς για τις ευθύνες του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε:

«Είτε γνωρίζει είτε δεν γνωρίζει, την πολιτική ευθύνη την έχει. Οπωσδήποτε περιμένω μέσα στη Βουλή μία τοποθέτηση από τον τότε πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. Αναμένω αφενός την εξέταση από το αρμόδιο εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ., και δεύτερον από την έρευνα που οφείλει να κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη».

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…