Τη βεβαιότητά του ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και θα αντέξει, και θα πραγματοποιήσει τα 13 περιφερειακά συνέδρια σε όλη τη χώρα εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς.

Συμπλήρωσε πως η περίοδος της εσωστρέφειας σύντομα θα τελειώσει για το κόμμα το οποίο και θα διευρυνθεί και θα έχει πορεία ανόδου μέχρι το 2027 που θα διεκδικήσει την διακυβέρνηση της χώρας. Τόνισε ακόμη πως: «Κανείς δεν περισσεύει στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι μαζί πρέπει να προχωρησουμε. Το κόμμα πρέπει σύντομα, συντεταγμένα να προχωρήσει μπροστά».

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο  πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης από  στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο Νίκος Φίλης, ο κ. Παππάς δήλωσε:

«Είμαι παρά πολύ στεναχωρημένος θα σας πω, αλήθεια, και νιώθω μεγάλη οδύνη όταν ιστορικά στελέχη της Αριστεράς καταφεύγουνε, ή μάλλον χρησιμοποιούνε μία τέτοια γλώσσα, ή χρησιμοποιούνε επιθέσεις προσωπικές, διακινούνε θεωρίες συνομωσίας οι οποίες δεν μπορούνε να επιβεβαιωθούνε, κι όταν συκοφαντείς, ή μάλλον όταν διακινείς μια τέτοια θεωρία για έναν άνθρωπο την οποία δεν μπορείς να αποδείξεις, αποτελεί κοινή συκοφαντία, οπότε πραγματικά με στεναχωρεί όλο αυτό.

Αλλά αυτό το οποίο αντιλαμβάνομαι είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει επιτέλους να προχωρήσει στην επόμενη μέρα».

Ερωτηθείς εάν το φανταζόταν πως ο κ. Φίλης θα μπορούσε να είναι συκοφάντης, ο κ. Πέτρος Παππάς απάντησε:

«Δεν το φανταζόμουν για να σας είμαι ειλικρινής, και πραγματικά μας θλίβει, νομίζω και τον πρόεδρο αλλά και όλους μας αυτή η στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Στην συνέχεια, ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το πως νιώθει ο ίδιος όταν ακούει τον κ. Σκουρλέτη, τον κ. Φίλη να επιτίθενται στον πρόεδρο του κόμματος, σημείωσε:

«Νιώθω ότι δεν τιμούν την ίδια τους την ιστορία, και την συνεισφορά τους στην υπόθεση της Αριστεράς στην Ελλάδα. Πραγματικά, σταματάει το μυαλό μου, αυτό είναι η αίσθηση την οποία έχω όταν ακούω ανθρώπους με μία διαδρομή και μία ιστορία, να καταφέρονται με τέτοιον τρόπο, και να απαξιώνουν και τις δημοκρατικές διαδικασίες στο κόμμα στις οποίες συμμετείχαν οι ίδιοι, δηλαδή πραγματικά, πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει μία τέτοια συμπεριφορά κομματικά, εγώ νομίζω ότι ο πρόεδρος δίνει τη λύση με την στάση την οποία έχει».

Η αναφορά στο Νίκο Φίλη εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…