Την αντίθεσή του για τον τρόπο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης διαγράφει στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «Αυτό, ειδικά για αριστερό κόμμα είναι απαράδεκτο. Θυμίζει αστικά κόμματα αυτό. Δε γίνεται...Αφού υπάρχει καταστατικό...Αυτά τα αποφασίζει η επιτροπή δεοντολογίας. Αρα θα πρέπει να παραπεμφθεί η θέληση του Κασσελάκη στην επιτροπή δεοντολογίας, στο άρθρο 19, και η επιτροπή θα συζητήσει και θα πάρει απόφαση».

Ο κ. Ζουράρις έκανε επίσης λόγο για «καρτουνίστικη» συμπεριφορά όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν ο κ. Κασσελάκης «σηκώνει» το βάρος της θέσης του ως πρόεδρος του κόμματος.

«Υπάρχει μια επιπολαιότητα. Είναι τύπου μίκυ μάους. Σιλβέστρο και Τουίτυ. Ναι...δεν σηκώνει...δεν γίνονται έτσι αυτά...» ανέφερε ο πρώην βουλευτής.

Ερωτηθείς σχετικά, εκτίμησε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να προχωρήσει σε κάποια παρέμβαση στα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ναι θα μπορούσε να πει...μια παρέμβαση...ζητώντας κάποια καταστολή των αντιρρήσεων μέχρι το συνέδριο. Γιατί θα διευκόλυνε πολύ μια τέτοια παρέμβαση του Τσίπρα λέγοντας “βρε παιδιά, αυτά τα πράγματα, βριστείτε όσο θέλετε ιδιωτικώς, μην πάνε όλα έξω γιατί είναι και το κουτσομπολιό. Εσάς τους δεξιούς σας αρέσει αυτό το πράγμα πάρα πολύ, φυσικά. Επομένως, κάντε τα αφήστε αυτά μέχρι το συνέδριο».

Παράλληλα, ο κ. Ζουράρις εμφανίστηκε καυστικός αναφορικά με το ρόλο της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα.   Μάλιστα, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ανέφερε πως ο ίδιος ως αντιπολίτευση....κωλ@@#ρούσε! 

«Στη Γαλλία, την άλλη μου πατρίδα, παρόλο το προεδρικό σχήμα, η αντιπολίτευση είναι πολύ ισχυρή. Ο πρόεδρος της ισχυροτέρας επιτροπής της Βουλής της Γαλλίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, είναι πάντοτε κάποιος από την αντιπολίτευση.

Εμείς εδώ αυτό δεν το έχουμε.

Τέσσερα χρόνια έκανα αντιπολίτευση....Τι έκανα; Κωλ@@@@ρούσα!

Το να καταστρώνεις μία τροποποίηση για ένα σχέδιο νόμου και να ξέρεις ότι η πλειοψηφία θα γελάσει ευγενικά ή αγενώς...ναι είναι κωλ@@@ρεμα...Το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου».

«Με βάση τον κανονισμό της Βουλής εδώ, τον δικό μας, και με βάση το Σύνταγμα της χώρας, η αντιπολίτευση εδώ, δεν κάνει περίπου τίποτα εκτός από το να υπάρχει».

Η αναφορά στις διαγραφές στελεχών από τον Στέφανο Κασσελάκη εδώ: Η αναφορά για παρέμβαση Τσίπρα εδώ: Η αναφορά στο ρόλο της αντιπολίτευσης εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…