Για αντιπολίτευση η οποία στην Ελλάδα δεν κάνει τίποτα εκτός από το να υπάρχει έκανε λόγο μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις. Μάλιστα, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ανέφερε πως ο ίδιος ως αντιπολίτευση....κωλ@@#ρούσε!

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζουράρις ανέφερε: «Στη Γαλλία, την άλλη μου πατρίδα, παρόλο το προεδρικό σχήμα, η αντιπολίτευση είναι πολύ ισχυρή. Ο πρόεδρος της ισχυροτέρας επιτροπής της Βουλής της Γαλλίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, είναι πάντοτε κάποιος από την αντιπολίτευση.

Εμείς εδώ αυτό δεν το έχουμε.

Τέσσερα χρόνια έκανα αντιπολίτευση....Τι έκανα; Κωλ@@@@ρούσα!

Το να καταστρώνεις μία τροποποίηση για ένα σχέδιο νόμου και να ξέρεις ότι η πλειοψηφία θα γελάσει ευγενικά ή αγενώς...ναι είναι κωλ@@@ρεμα...Το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου».

«Με βάση τον κανονισμό της Βουλής εδώ, τον δικό μας, και με βάση το Σύνταγμα της χώρας, η αντιπολίτευση εδώ, δεν κάνει περίπου τίποτα εκτός από το να υπάρχει».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…