«Ακρως αισιόδοξος» για το αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι κάλπες στο δεύτερο γύρο των εκλογών της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, εμφανίστηκε μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο δήμαρχος Θερμαϊκού και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαγικός», Γιώργος Τσαμασλής.

 Σημείωσε ότι η αισιοδοξία του πηγάζει από το γεγονός ότι στην επαφή του με τους δημότες διαπιστώνει πως ο κόσμος υποστηρίζει το έργο που έχει γίνει στον δήμο Θερμαϊκού. Οπως επισήμανε χαρακτηριστικά, 180 δρόμοι σε όλο τον δήμο γίνονται καινούργιοι, δημιουργούνται πλατείες, παιδικές χαρές, χώροι προσβάσιμοι για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ ενώ έχει γίνει πολλή και αποτελεσματική δουλειά στον τομέα της καθαριότητας. Παράλληλα έχουν δρομολογηθεί κι άλλα έργα που συμβάλλουν στην ποιοτική καθημερινότητα των πολιτών.

Επίσης ανέφερε ότι μέσα στο 2024 δημιουργείται φωτοβολταϊκό σύστημα που θα έχει ως αποτέλεσμα να δουν οι δημότες μείωση περίπου 30% στα δημοτικά τέλη καθώς θα απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη φωτισμού και θα πληρώνουν μόνο για την καθαριότητα. 

Ο κ. Τσαμασλής τόνισε πως « Ο δήμος Θερμαϊκού θα είναι ο πρώτος σε ανάπτυξη δήμος σε όλη την Ελλάδα, δεύτερος μετά τον δήμο Ελληνικού».

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…