Ως μία καταπληκτική και πρωτόγνωρη εμπειρία για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, την πορεία προς τις κάλπες που οδήγησε στην εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ο  θρυλικός μπασκετμπολίστας, μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη σημείωσε ότι σε όλη αυτήν την διαδικασία είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ κόσμο, να δημιουργήσει νέες φιλίες κάτι που τον ευχαριστεί και τον «γεμίζει».

Ο ίδιος τηρεί μάλιστα την υπόσχεση που έδωσε στους πολίτες που συναντούσε και στους νέους φίλους που απέκτησε ανάμεσά τους,  ότι δεν θα τους ξεχάσει μετά, καθώς εξακολουθεί να έρχεται σε επαφή μαζί τους.

Ερωτηθείς για τον τομέα που πιστεύει ότι θα μπορούσε να προσφέρει, επισήμανε: «Η λογική λέει ότι μπορώ να προσφέρω στον αθλητισμό. Υπάρχουν πολλοί τομείς αλλά επειδή προέρχομαι από ομαδικό άθλημα θα δούμε πρώτα και τις ανάγκες της “ομάδας” ποιες είναι».

«Δεν νομίζω ότι όποιος κατεβαίνει το κάνει χωρίς διάθεση. Το θέμα είναι τι μπορεί να προσφέρει στην συνέχεια» τόνισε ακόμη ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…